Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

hahahah een Marokkaan. Wat de fuck gaat die magere 1,50m Koran aanbidder tegen mijn 100 kilo 1,88m beginnen gek? Hechtingen haha, volgens mij ben jij juist bang voor ze, aangezien je hun als voorbeeld neemt en het kennelijk zelf niet durft te zeggen. Een stok in het hondenhok gooien? Die is nieuw voor mij moet ik zeggen. Een Russisch spreekwoord? Olie op het vuur gooien zegt me dan weer wel wat. Homo's verantwoordelijk voor het meeste pedo netwerk, laat eens zien hoe je aan die geniale info komt. Ook geweldig dat je 1 voorbeeld kan noemen. Niet voorDEEL hahahaahahahhahaha Man als er ooit een reality programma op tv over jou leven getoond wordt ga ik het meteen kijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Knuppel in het hoenderhok gooien is de juiste term wat die waus bedoelt denk ik. En er is een verschil tussen pedo's en homo's. Maar ik zei een tijd terug tegen jou dat Joris Demmink een pedo was. Maar dat was niet goed te onderbouwen volgens jou (name en shame topic) maar nu weer wel?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor elk artikel die jij kan vinden waarin homo's gekke dingen doen heb ik er miljarden waarin hetero's nog veel gekkere dingen doen. Your argument is, yet again, invalid. En hoe kan je in hemelsnaam beweren dat IEDERE homo/lesbo tot vreselijke dingen in staat is of ze sowieso doet? Vooral aangezien je er niet eens 1 persoonlijk goed kent. Jij bent zwaar bevooroordeeld, onwetend en discriminerend.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...