Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Geef me een bron met betere toelichting, want aan jou reactie heeft niemand iets. Waar jij over praat is waarschijnlijk seksuele voorlichting op school waar ook bepaalde zaken als homoseksualiteit worden besproken. Geen propaganda zoals jij het noemt. Zal wel een ingeburgerd woord in Rusland zijn. En ow ow ow wat een verschrikkelijke dingen zeg, nou nou. Die kinderen zouden er wel een trauma aan overgehouden hebben. Als jou moeder dezelfde denkwijze er op nahoudt als jij, snap ik waar haar kinderen uit huis gehaald zijn. Met zo'n moeder en broer loop je zeker gevaar!
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Squall Dus is even kijken, als ouders en oudere broers / zussen niet positief en accepterend over homo's zijn moeten hun kinderen ( die geen NL nationaliteit hebben )uit huis gehaald worden ? Wie is hier nou een racist dan ? Dit zijn regelrechte nazi trekjes. Maar ik had al langer door dat Nederland een extreem linkse NSB land was. Dank voor de extra bevestiging. Ik zal je comment onder Marokannen en Turken verspreiden + de video van je huis. Gewoon zodat zij op de hoogte zijn waar een persoon woont die graag zou zien dat al hun minderjarige neefjes, nichtjes, broertjes en zusjes volgens jou uit huis geplaatst mogen worden omdat in hun kringen negatief over homo's wordt gedacht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Wacht maar tot je beide ouders sterven aan kanker DarknessFood. Sorry maar dit vind ik altijd zo raar, hoezo kan je pas sympathie voor de ziekte krijgen als iemand binnen je eigen kring dit krijgt? Wat mensen vaak zeggen: Oooh je moet niet met kanker schelden want mijn opa is er aan overleden.. Dus als ie nog leefde was het prima? Oh en ik heb meerdere familieleden die gestorven zijn aan kanker, dus leg de lasten niet op mij a.u.b.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen moeten niet zo janken als er met kanker gescholden wordt. Want tyfus, cholera, tering en pokke kan allemaal wel, maar o wee als iemand kanker zegt. Hetzelfde geldt voor godverdomme. Want op zekers dat minstens 90% van de mensen die gaan huilen als het woord kanker wordt gebruikt, er geen probleem mee hebben om die woorden wel in de mond te nemen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...