Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Je maakt je naam weer waar Ploert. Het probleem van met kanker schelden is dat het in de wereld nummer 1 doodsoorzaak is. Tyfus, Cholera, Tering weet ik veel allemaal voor afschuwlijke ziektes zijn bijna uitgeroeid op onze planeet. Kanker blijft bestaan en verwoest dagelijks honderden gezinnen hun leven. En ik ben het eens met PlayGames, kleine kinderen van 12 jaar die met kankermegool schelden is niet normaal, hetzelfde als deze hele "kanker trend". Het wordt nu overal gebruikt door de minder intellectuele onder ons als een overtreffende trap, ik was een keer bij een concert waarbij de rapper "kanker bedankt mensen" zei, sorry, maar dat kan gewoon niet de bedoeling zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Man, net die hele discussie gelezen tussen Russian en Squall, wat een eikel is Russian. Ik kan tig lui opnoemen die homoseksueel zijn, waarvan je het niet zou verwachten. En überhaupt om het lef te hebben om te zeggen dat het een aandoening is die te genezen is, sorry Russian, ben je van de pot gerukt? Waar de fuck kom je vandaan? Rusland of een ander oostblok land die nog in de jaren 50 leeft? Mensen mogen van mij een mening hebben, maar wat Russian allemaal zegt is volslagen bespottelijk!
Link naar reactie
Delen op andere sites

hahaha jij gaat de video van mijn huis en mijn comments onder turken en marokkanen verspreiden? En dan? Hopen dat ze me wat aandoen? Maar betekent dit dat je me aan het bedreigen bent Rus? Moderators, graag een ban voor deze jongen. Hij wilt mijn kind in gevaar laten brengen. En als je echt zo'n vent bent, kom dan zelf gewoon even langs. Dan Krav Maga ik heel dat Russische wodka hoofd even de grond in. En ik had het over jou gehele denkwijze, niet alleen de gedachten die je over homo's er op nahoudt. Ik kan me indenken dat, wanneer een gezin psychopathische denkwijze voortbrengt, je gezin beter een normaal onderkomen verdient, al denk ik dat je broer en zus net zo debiel als jij zijn, aangezien jullie dezelfde inteelt genen delen. En ik denk dat je de definitie van racist niet weet, nog wat een nazi inhoudt. Alhoewel denk, ik weet het wel zeker. Jij zoekt bevestiging waar je die helemaal niet kan vinden, maar hoe kan je dan ook een gestoord persoon duidelijk maken dat er geen marsmannetjes in zijn tv zitten, want diegene zal dat toch altijd anders zien. Ow en ik werk vrijwel uitsluitend met buitenlanders, waar we homoseksualiteit ook gewoon mee bespreken. Maar ik zie jou en je vriendjes hopelijk snel verschijnen, tenzij je de ballen niet hebt natuurlijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Squall jouw uitspraken over uithuisplaatsingen begrijp ik nu zeer goed, kinderen / jongeren met problemen zorgen voor werkgelegenheid voor jouw. Jij maakt deel uit van de semi overheid industrie waar ik nu bezig ben keihard tegen in te gaan, is voor mij wel duidelijk dat je gewoon jezelf wilt verzekeren van je inkomen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Je maakt je naam weer waar Ploert. Het probleem van met kanker schelden is dat het in de wereld nummer 1 doodsoorzaak is. Tyfus, Cholera, Tering weet ik veel allemaal voor afschuwlijke ziektes zijn bijna uitgeroeid op onze planeet. Kanker blijft bestaan en verwoest dagelijks honderden gezinnen hun leven. Ow zit het zo? Geef anders even een lijstje met alle ziektes met bijbehorende sterftecijfers. Dan weet ik ten minste waar ik wel en niet mee mag schelden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...