Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Waarom zou ik jouw moeten gaan slaan ? Ik ga voor een mening mensen niet in elkaar beuken. Wat ik wel kan doen is mensen waarschuwen om hun kinderen niet in de buurt van jouw te laten komen omdat volgens jou filosofie als mening van de ouders / familie niet op die van jouw aansluit dat zij het risico lopen hun kinderen te verliezen. @Darknessfood. Reageer heus wel inhoudelijk, het is jij die uit pure frustratie gaat beginnen met schelden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

M'n neefje/neef/nicht/nicht hun moeder is ook aan kanker overleden en die wonen in Rotterdam-Zuid. Ik zei laatst waar me neefje van 16 bij was het woord kanker, als versterkwoordje. Meteen erachteraan besefte ik wat ik zei en zei sorry man zo bedoelde ik het niet. Enige wat hij zei was, oh maakt niet uit joh hier hoor ik het 100x per uur en ik zeg het zelf ook af en toe.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hoeft helemaal nergens tegen te strijden, je bent niet eens een nederlander Russian! Je bent van die Occupy typjes, klagen en nog eens klagen en de overheid op WW uitmelken, omdat dat gerechtvaardigd is. Fuck een eind op! En er zijn inderdaad mensen die jou mening over homoseksualiteit delen, dat zijn neo-Nazi's, Klukluxclan lui etc.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet iedereen gaat daar even goed mee om Yayoo, dat lijkt me niet zo moeilijk om te begrijpen. En jij hoeft geen rekening te houden met mensen die het woord in die context als aanstootgevend ervaren, maar zij wel met hoe lekker dat woord wel niet van jouw tong afloopt? Een beetje fatsoen mag best, ook al is dit een internetforum
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben geen expert maar weet wel vrij zeker dat de NSB rechts was en nazi's ook niet socialistisch. Sorry maar ik geloof niet dat jij een hoogopgeleid persoon bent. Alsof alle homo's er gebrand op zijn de samenleving te verwoesten, hoe kun je zo'n generalisatie nou maken en dan nog doen alsof je naar een universiteit gaat?
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Jij maakt deel uit van de semi overheid industrie waar ik nu bezig ben keihard tegen in te gaan. Hahaha ik zie ze in Den Haag al bang worden van je.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alsof iemand jou ook maar serieus neemt of serieus naar je zou luisteren Rus. Je zou er ook echt iets mee bereiken door zulke dingen tegen Marokkanen en Turken (waarom eigenlijk alleen hun en de rest van de wereld niet?) te zeggen. Alsof jij mensen uit mijn stad kent, laat staan dat ze überhaupt iets met die info zouden doen. Je hebt niet te zeggen en dan kom je met onzin aan. Je negeert expres alle berichten waar je op uitgeluld bent. Ga geen discussies aan die je niet kunt winnen en waar je alleen op reageert als het jou uitkomt. Ga alsjeblieft een paar afleveringen van Het Lager Huis bekijken, misschien kan je nog iets opsteken over debatteren. En nou opdonderen van dit forum, want je brengt het niveau drastisch omlaag en dat is echt knap.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij is Nederlands de enige taal ter wereld waarbij er met ziektes wordt gescholden, best triest eigenlijk. Hier op curacao probeer ik zo veel mogelijk Papiamentu te praten en het schelden hier klink ook veel lekkerder. In Nederland zeggen ze bijv. : "rot op lul" Hier op Curacao zeggen we: bai den coño bo máma, lólo! (Ga terug naar de kut van je moeder, klootzak) Klinkt stukken beter naar mijn mening.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...