Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

JA het zal aan ons liggen, vandaar dat je op heel veel punten niet negeert en voor het gemak overslaat, ja dat ligt echt aan ons. Dus mij rasistisch laten overkomen bij een groepering en dan laten zien van; 'Kijk hij woont daar, kan je hem opzoeken als het nodig is', is dus geen bedreiging voor mij? Niet dat ik er van wakker lig of ook maar enigszins denk dat je invloed hebt op een ander persoon. Maar verspreid alsjeblieft, laat me weten hoe het gegaan is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Raul NSB staat voor = Nationaal Socialistische beweging. Socialistisch = links. Sinds ik uit ervaring weet dat merendeel van deze forum links is, is het meteen ook een prachtig voorbeeld dat links absoluut geen andere mening dan zijn eigen respecteert. Binnen no time werd er gevraagd mij te bannen, werd er met ziektes gestrooid en vond Squall het goed dat als mijn mening niet aansluit op die van hem dat mijn familie uit elkaar gerukt is door jeugdzorg. NSB / PVDA ? GL zullen trots op jullie zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Komt ie dan: op een topic over TLoU stelde de Rus/theRussian/Ilja dat hij die game niet ging spelen omdat er een homoseksueel personage in voorkwam. Dat schoot een aantal leden in het verkeerde keelgat en die maakten hem deelachtig van hun misnoegen, waarop de Slavische snuggere toevoegde dat homoseksualiteit een soort verstandelijke beperking is. Stront raakte de ventilator en en masse zochten leden dit forum op, teneinde hun onbehagen over de kortzichtigheid van de Rus te spuien. Al snel pakte Ilja de handschoen op, bezocht het hol van de leeuw en verdedigde zijn stellingname met niet-bestaande argumenten, stelde dat onderzoek zijn gelijk aantoonde, Putin een held is en al wie dat niet vindt gay is, deed zijn haat jegens Nederland en haar regering meermaals blijken en wist ons nog te vertellen dat de Britse universiteiten zitten te springen om zijn komt, wat met grote hoon werd ontvangen op dit forum. Een bijzonder grofgebekt (met alle respect DF) lid zorgde ervoor dat een bepaalde ziekte ter sprake kwam en ondertussen dreigde de Rode nog met bekendmaking van de identiteit van één der reagerenden bij boze groepen Marokkanen. Dat was het denk ik wel, tot dusver in ieder geval want deze Siberië-Express is nog lang niet op het eindstation. Iemand nog toevoegingen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch anders niet iets wat een traditioneel gezin zou doen. En dat is het helemaal niet geweest, hoe kom je erbij? Wou je nou zeggen dat scheiden altijd, overal even makkelijk is geweest? En wat is die onzin over 'homo-propaganda'? heb je misschien ook iets om dat te staven, wat leuke NSDAP-posters wellicht? Is dat dan links of rechts? Oh en als je homoseksualiteit promoot, worden het er dan ook meer denk je of zegt onderzoek daar niets over?
Link naar reactie
Delen op andere sites

In Godsnaam: het is DIT forum, DIT DIT DIT met je verdomde 8 voor je VWO examen Nederlands! En Nationaalsocialisme is iets anders dan socialisme; socialisme is een idee over regeren wat verwant is aan het communisme, iets waar bijv. Nazi (NATIONAALSOCIALISTICH)- Duitsland fel tegen gekeerd was! Links = pro-arbeiders, pro-gelijkheid, pro-allochtoon, terwijl Nationaalsocialisme = pro-arbeider, pro- suprematie en anti-allochtoon. Is het zo duidelijker? En hoe kom je er in vredesnaam weer bij dat dit een links forum is, lieve help man...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...