Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Ik pak er voor de gein er eentje er bij: **en ondertussen dreigde de Rode nog met bekendmaking van de identiteit van één der reagerenden bij boze groepen Marokkanen** Dat is dus bullshit, ik heb alleen gezegd dat ik zijn uitspraak van het ontnemen van kinderen vanwege een mening het zal delen met Turken en Marokkanen, waar de heer Squall mee werkt. En voor de rest is alles op een zeer hypocriete wijze samengevat vol onjuistheden. En ik blijf trots achter mijn standpunten over homo's staat. Is mijn mening, en als je er niet mee kan leven, dan heb je pech gehad.
Link naar reactie
Delen op andere sites

EEN of HET PVV-topic. Oké, dat topic ken ik niet, uit een ver verleden zeg je. Lijkt me sterk dat alle leden, of op zijn minst de meerderheid zich daar negatief tegenover rechts hebben uitgelaten. Hier op dit forum merk ik ook niks van linkse voorkeuren, noch elders, dus laten we alsjeblieft niet doen alsof iemand zijn voorkeur voor PvdA een reden is om het met jou aan de stok te krijgen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach jongens over 50-100 jaar is alle kanker chronisch en worden mensen er oud mee(Wat nu al met veel kankersoorten gebeurt) en dan hoor je er niemand meer over. Het is gewoon niet verstandig om het in het bijzijn van anderen te doen. Je weet nooit wie je ermee kwetst. Overigens heb ik er helemaal geen problemen mee en ik zie het dan ook meer als een uitlaatklep dan een echte manier om iemand te kwetsen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat maakt het uit als je scheld met Kanker, waarom wel schelden met andere ziektes of geaardheden en niet met kanker. Zolang iemand niet zegt "ik wens jou kanker toe" of "ik ben blij dat jou moeder overleden is aan kanker" bijvoorbeeld, wat maakt het dan in hemelsnaam uit. Ik vind dat Kanker gewoon erg lekker bekt, het is echt een woord waar je agressie gewoon even makkelijk in kwijt kunt. Dat heeft volgens mij niet heel veel te maken wat met wat het woord betekent. Dat het iets naars is maakt het wel een scheldwoord. Maar als ik boos ben en ik zeg kanker, waarom zou je je dan meteen aangesproken voelen als je iemand kent of iemand kwijt bent geraakt aan kanker. Dan moeten we gaan schelden met OUDERDOM, aangezien dat het meeste levens eist lijkt me dat het ergste scheldwoord wat er bestaat. Toch denk ik bij het woord ouderdom niet meteen aan iedereen die ik ken die overleden is aan ouderdom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh ben je homo? Hier krijg je elk jaar een parade dat is normaal toch? Kinderen moeten nu leren hoe normaal het is om homo te zijn en als de ouders dat weigeren zijn ze een stel extreem rechtse neo nazi`s. Het is heel hygiënisch ookal word HIV meestal tussen homos verspreid. Niks mis mee een beetje poep aan je dop.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zou ik anders aan ze moeten vinden? Het zijn toch mensen net zoals wij? Dat ze onterecht nog steeds worden benadeeld en daardoor in een crimineel gat belanden is niets meer dan onze (de blanken) schuld. Moet ik wel zeggen dat sommige "zwarte" mensen wel ontzettend snel op hun tenen getrapt zijn als ze iets niet mogen/aangenomen worden, dan gooien ze het meteen op "het is zeker omdat ik zwart ben" instelling, iets wat ik ook niet ok vind.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...