Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Maar het is wel de werkelijkheid Alevias. Er emigreren steeds meer Nederlanders. Dat pleurisvolk is niet de enige reden waarom ik weg ben gegaan. Ook het weer en de hele lifestyle speelde o.a. een rol. Maargoed, het zal me niets verbazen als NL ooit een soort moslim-staat wordt. Er komen er steeds meer en ze krijgen ook steeds meer voor elkaar daar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal mee eens Marcos, natuurlijk zit er ook goed volk tussen, maar die zijn erg moeilijk te vinden. Ook ik ben pleite uit NL, voornamelijk vanwege de intolerantie en omdat ik als student helemaal kapot gemaakt wordt. Zo kreeg ik geen studiefinanciering, omdat mijn studie niet erkent werd. Nog nooit zulke bullshit gehoord. Nu kan ik tenminste tegen witte bergtoppen aankijken en genieten van de tolerante en gastvrije mensen in Oostenrijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Zo kreeg ik geen studiefinanciering, omdat mijn studie niet erkent werd. Nog nooit zulke bullshit gehoord. Dan moet je wel een hele onzinnige studie volgen om geen studiefinanciering te krijgen in nl. En het is gewoon terecht dat je wordt neergeschoten om een sneeuwbal. Laat onze nieuwe Nederlanders toch een keer met rust :(

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Op die manier creeer je een échte multi culti samenleving met veel minder discriminatie, criminaliteit en geweld. Jammer dat de overheid dat niet inziet. Multi culti betekent je eigen cultuur omver werpen zodat een inferieure cultuur plaats heeft. Inferieur hoor ik u denken? Ja inferieur , een cultuur wat vrouwen vernederd, bestendigd, of onderscheid maakt tussen ras,( denk aan begrippen als omhoog- en omlaag trouwen ) of homohaat is ver inferieur aan onze cultuur. Gewoon totaal geen ruimte geven of het beperken tot de kebab en döner.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben een Indo, volgens JahArmy kennen Indo's geen trots, maar hij is dan ook een neger en die komen allemaal in de criminaliteit terecht.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...