Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Ramon, wat is nu je punt Arendjan steeds op te noemen? Echt, no one cares, en iedereen weet het al dus 1x is genoeg. Je was nog leuk maar begint me nu mijn neus uit te komen. Ik keek even op je profiel en je hebt sinds ongeveer 12 uur maar liefst 100 comments geplaatst, dat is toch echt niet meer normaal! Met alle respect, wat doe jij in godsnaam op een dag naast pu.nl volspammen? PS: sinds ik kritiek op je geef kom ik nu zeker op je verafschuw lijstje die je nog zo'n 10x gaat posten voor morgen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

''aangesproken'' het ging er ruig aan toe hoor!! En Roan was veel erger maar daar heb ik niks tegen. Weet je hoe dat komt? Omdat jij er niks mee te maken had, en Klaasjan een goeie homie van me is. Roan had tenminste een reden om te haten, jij niet. Jij komt als een hitsige beer met onstilbare honger naar piemels met 20 regels lange reacties, waar we niet op zaten te wachten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Sorry, Boemer, maar als je nou eenmaal zo zwak bent dat je gaat peuteren naar minuscule feitjes met als doel iemand constant proberen in diskrediet te brengen, dan ben je wel een zielig mannetje. >Arendjan peutert constant bij mij naar een reden om mij mee diskrediet te brengen. Dit komt bij mij eenmaal mijn neusgaten uit. Heeeeeey, da's een nieuwe! Leuk dat je nog een beetje variatie in je opmerkingen plaatst, dat zorgt toch een beetje voor wat spanning bij de lezer.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik keek even op je profiel en je hebt sinds ongeveer 12 uur maar liefst 100 comments geplaatst, dat is toch echt niet meer normaal! Met alle respect, wat doe jij in godsnaam op een dag naast pu.nl volspammen? Hoe is dit überhaupt relevant? Dat je er in ieder geval van bewust bent; mijn laptop kan mee naar school.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom moet het relevant zijn? Ik zeg simpelweg dat je erg irritant aan het worden bent, en het onwijs veel spammen nogal zielig over komt. En het verbaast je dat het mij op valt, really? Je comment in een halve dag tijd evenveel als 1/5 van een vol CdAB, waar we normaal met 20+ man minstens een week over doen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...