Ga naar inhoud

CDAB 30 [XXX] SLECHT WEER BESTAAT NIET


Thrawn-2

Aanbevolen berichten

Ben zelf nu ook bezig met afvallen. In de avond heb ik er het zwaarst ermee.Dan krijg ik altijd trek. Maar ik probeer nu alleen te leven op boterhammen met pindakaas met soms cupasoup tomaat, liga naturel, krentenbol, warm eten en daarna boterham met pindakaas. Weet niet of het echt helpt, maar ben wel een kilo lichter. Ik probeer iig kaas te vermijden. En frituur.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Pfff wat een saaie sport discussie hier, ik sport al 3 jaar niet en zit met mijn gewicht nog altijd onder het gemiddelde van mijn leeftijd(vet percentage=6%). En aan gezond eten doe ik ook niet echt dusja. Ik bewijs maar eens dat je met 2 uurtjes school gym en zitten achter je computer dat je figuur er prima uitblijft zien :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ben zelf nu ook bezig met afvallen. In de avond heb ik er het zwaarst ermee.Dan krijg ik altijd trek. Maar ik probeer nu alleen te leven op boterhammen met pindakaas met soms cupasoup tomaat, liga naturel, krentenbol, warm eten en daarna boterham met pindakaas. Weet niet of het echt helpt, maar ben wel een kilo lichter. Ik probeer iig kaas te vermijden. En frituur. Ongeveer 5-6x per dag gezond eten: 1. 's Ochtends goed veel gezond ontbijten 2. Gezond tussendoortje 3. Middag eten, ook redelijk genoeg en gezond, minder dan ontbijt 4. Gezond tussendoortje 5. Avond eten, minder dan middag eten. 6. Als je echt nog erge honger hebt, gezond tussendoortje. Als tussendoortje is fruit een goede optie, zo kom je toch aan je fruit. Alhoewel je houdt het minder lang vol als je stopt met snoepen/frituren in 1x. Dat kan je beter afbouwen. Bijvoorbeeld als je elke dag een bakje chips pakt. Elke week 1 minder per week. Dat je uiteindelijk nog maar 1x een klein bakje chips pakt per week, dat kan geen kwaad. Ik houd dit zelf niet aan, maar ben van plan om dit ook weer op te pakken naast sporten. Natuurlijk zal ik lekker eten blijven eten, maar een vette hap na het avondeten minder gaan doen. Na het avond eten moet je eigenlijk geen vette hap meer pakken, als je echt honger hebt, dan iets gezonds.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elk persoon zit anders in elkaar, helaas heeft niet iedereen dat geluk. Gelukkig word ik ook niet dik als ik niet sport, maar sporten is sowieso altijd gezond. Uiteindelijk ga je er beter door voelen en minder stress, enz. Als je ouder wordt met zo'n levensstijl kan je wel aankomen natuurlijk.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...