Ga naar inhoud

The witcher 3


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 978
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

> Zo werkt het natuurlijk niet, face the consequenses of your actions, nerd. Nee. Maar even serieus, je krijgt aan het einde twee opties; ga naar Oriana en zij verwijst jou naar de *Unseen Elder*, of herenig Syanna met Detlaff. Wat verdere achtergrond achter Oriana, en het zien van de *Unseen Elder* was tof, maar de quest die je krijgt met Syanna is *zoveel* beter. (Als je overigens eerst naar Oriana gaat kun je alsnog, als je Regis weer ziet, kiezen om achter Syanna aan te gaan en de *Unseen Elder* te laten varen.) Uiteindelijk is er een "goed", een "slecht" en een tragisch einde. Ik had eerst het tragische einde, wat overigens ook gewoon een erg 'goed' en mooi behandeld einde is; maar ik heb toch liever het "goede" einde.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

De simpelste tip die ik kan geven is het gebruik maken van Decoys en Spycards. Met name de laatste kaarten kunnen ervoor zorgen dat aan het begin van je Gwent-carrière je tegenstander geen kaarten meer heeft en jij wel (want één spycard is twee extra kaarten uit je dek). Hierdoor win je al snel automatisch de laatste ronde (één van de eerste die je kunt winnen is van the Bloody Baron: Dijkstra spycard). Tevens kun je de decoys gebruiken om spycards, die je tegenstander aan jouw zijde neerlegt, op te pakken en terug te spelen. Kortom: Het aantal kaarten dat jij kunt spelen groeit dan, en als jij meer kaarten in je hand hebt dan win je het al snel. Tevens raad ik aan om in elk dorpje alle vendors bij langs te gaan om hun Gwent cards te kopen. Deze zijn vaak goedkoop en zorgen voor de nodige versterkingen. Zeker duo of trio-kaarten zijn erg sterk die in aanvalskracht verdubbelen of verdrievoudigen. Al snel zul je merken dat het dan makkelijk wordt en Gwent de meest verslavende en leuke mini-game is :-)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik speel Skyrim nog wel geregeld van tijd tot tijd. Het blijft natuurlijk ook een prachtige game. Maar The Witcher 3 is er gewoonweg dubbel en dik overheen gegaan. En het kan niet anders dan dat ze bij Bethesda dit ook gemerkt moeten hebben. Daarom kijk ik ook uit naar welke wending TES VI gaat nemen. Ben zeer benieuwd hiernaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat is dat voor onzindiscussie over Skyrim en The Witcher, men vergelijkt die games alsof het sequels zijn, terwijl het compleet verschillende games zijn. En natuurlijk is The Witcher er op veel vlakken "over heen gegaan," dat is meestal het geval als je games van nu vergelijkt met games van 6 jaar geleden. Staat alsnog compleet los van welke game je meer hebt genoten. Ik zie ook wel in dat The Witcher 3 op bijna elk vlak beter is uitgewerkt dan bijvoorbeeld TES IV Oblivion, toch heb ik van die laatstgenoemde (tot nu toe) meer genoten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...