Ga naar inhoud

The witcher 3


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 978
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Heb zelf voor Dijkstra gekozen. Terwijl Roche en Ves net hun leven voor je geriskeerd hebben in Kaer Morhen en Dijkstra slechts een machtsbeluste lulhannes zijn (vond het wel een leuk personage overigens hoor), hoe dan? Als de keuze nou op een andere manier gepresenteerd was, was het nog tot daaraan toe, maar om Geralt die wegloopt bij twee maten om ze te laten afslachten is gewoon completely out of character. Net als Dijkstra die zogenaamd zo slim en doordacht bezig is en dan denkt dat het een goed idee is om op dat moment ter vertellen wat zijn echte plan was en vechtersbazen Geralt, Roche en Ves aan te vallen met behulp van vijf henchmen... Ja ik was echt teleurgesteld in het einde van deze verhaallijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Net als Dijkstra die zogenaamd zo slim en doordacht bezig is en dan denkt dat het een goed idee is om op dat moment ter vertellen wat zijn echte plan was Hij was chef van de Temeriaanse inlichtingendienst, dus slim is hij wel. > en vechtersbazen Geralt, Roche en Ves aan te vallen met behulp van vijf henchmen... Ja oké, dat was een beetje slecht geschreven.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik durf te zeggen dat dit eigenlijk wel het beste spel ooit gemaakt is. Ondanks dat Zelda ontzettend geweldig is, blijft Witcher 3 het beste in mijn ogen. Zelda is echt een geweldige ervaring, maar heb toch bepaalde gevoelens waar het spel beperkt is op sommige design keuzes, terwijl ik dat bij Witcher 3 niet heb. Natuurlijk is het lastig te vergelijken en is het een héél ander principe, maar ben zó onder de indruk van de Witcher 3 dat het een gevoel geeft van een nieuwe standaard. Elke nieuwe RPG zal ik wel met Witcher 3 vergelijken, wat overigens een ontzettend goed iets betekent.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...