Ga naar inhoud

Het officiële pro Alie topic


JahArmy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Nou... Uiteraard heb ik heel veel meer WildStar kunnen checken dan ik kwijt kon ik mijn preview. Het was namelijk een super vol schema waarin werkelijk elk aspect van de game aan bod kwam. Nadeel daarvan is natuurlijk wel dat ik erg weinig van de omgeving heb gezien. Maar ik heb de laatste ochtend nog wel effe kunnen chillen in het zonnetje. En ook heb ik maar liefst 4 films kunnen kijken in het vliegtuig: Dallas Buyers Club, Captain Philips, Pacific Rim en Rush. Verder heb ik heel erg gelachen met mijn twee Engelse collega's, die overigens Bud Lights dronken... Ik weet nog steeds niet waarom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm... Vrouwelijk. Althans, wanneer ik zelf mag kiezen, maak ik standaard een vrouw. Werkt immersion technisch of zo toch beter denk ik. Helemaal als het een Mass Effect of iets dergelijk is. En nu ik erover nadenk, misschien was het ook wel een van de redenen waarom ik Tomb Raider zo tof vond. Het blijft inderdaad toch een beetje een unicum.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vrouwelijk. Ik zei zonet al iets over immersion en zo. En dat heb je vooral bij een RPG natuurlijk. Ik zou Dragon Age ook echt niet als dude kunnen spelen. Ik heb trouwens wel eens een mannelijke char gemaakt in een MMO, maar daar kon ik gewoon niks mee. Ik snap mannen die vrouwen maken ook niet zo goed trouwens... Is het puur vanwege de aantrekkingskracht van de pixels op bepaalde locaties? Of is er een andere verklaring?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...