Ga naar inhoud

CDAB 33 [XXXIII] Werk is heilig, raak het niet aan.


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Dit is geen dubbelaccount. En mijn vraag is oprecht. Welke functie heeft het voor je? Ik zie namelijk veel posts die helpfull kunnen zijn voor anderen. Laat me zien dat je iemand bent met een goed hart, en dat je misschien bevestiging nodig hebt voor dat je goed bent. Nogmaals, je lijkt me een prima gozer. Daarnaast zie ik ook veel berichtjes waarin je anderen op fouten wijst. Veel met een denigrerende toon. Dat laat me zien dat je jezelf wilt bevestigen in dat jij goed bent. Het geeft je dan plaats. Een duidelijke rol misschien, voor jezelf. Nu weet ik niet waarom jij deze patronen hanteert. Onzekerheid en angst kunnen meespelen. Misschien trauma..Ik hoop alleen voor jou dat jij zelf jouw waarde als mens gaat inzien en dat je van mij aanneemt dat ik begrijp dat jij een prima gozer bent die met zijn vaardigheden zeker waardevol kan zijn voor de wereld.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De waarheid voor onze student psychologie; Ramon de Bruijn is een (licht) depressieve, pessimistische, agnostische-atheïstische, ethisch nihilistische realist en klootzak die een tergende hekel heeft aan de kortzichtige dagelijkse ''problemen'', zinloos geklaag van het volk, onfeitelijkheden en onwetendheid. Ramon is daarnaast ook een humanist. Een goede deductie aan de kant van Chronos dus.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dit is geen dubbelaccount. En mijn vraag is oprecht. Welke functie heeft het voor je? Ik zie namelijk veel posts die helpfull kunnen zijn voor anderen. Laat me zien dat je iemand bent met een goed hart, en dat je misschien bevestiging nodig hebt voor dat je goed bent. Nogmaals, je lijkt me een prima gozer. Daarnaast zie ik ook veel berichtjes waarin je anderen op fouten wijst. Veel met een denigrerende toon. Dat laat me zien dat je jezelf wilt bevestigen in dat jij goed bent. Het geeft je dan plaats. Een duidelijke rol misschien, voor jezelf. Nu weet ik niet waarom jij deze patronen hanteert. Onzekerheid en angst kunnen meespelen. Misschien trauma..Ik hoop alleen voor jou dat jij zelf jouw waarde als mens gaat inzien en dat je van mij aanneemt dat ik begrijp dat jij een prima gozer bent die met zijn vaardigheden zeker waardevol kan zijn voor de wereld. Je klinkt als Jomanda.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...