Ga naar inhoud

CDAB 33 [XXXIII] Werk is heilig, raak het niet aan.


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Dit is echt heel erg fake. Als zoiets gebeurt dan sta je niet ff klaar met je camera. Daarbij is deze foto wel heel erg perfect genomen (timing enzo) en is de kans klein dat het door een telefoon is gedaan. Wat gek is, want de resolutie is wel heel erg laag. Daarbij zou je op z'n minst een kleine waas verwachten bij het vliegtuig door de snelheid, zeker als er zo'n kut camera is gebruikt. 100% fake.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kamervoorzitter Anouschka van Miltenburg had een tijd geleden een toespraak / presentatie waarin zij pleitte voor een verbeterde volksvertegenwoordiging door middel van het meer betrekken van technologie. Voorbeelden hiervan waren een soort ''tweede scherm'' waarop mensen hun meningen tijdens debatten rechtstreeks kunnen uiten. Maar goed, de toekomst ziet er somber uit nu de PVV de peilingen lijkt te regeren, vooral omdat Geertje de natiestaat graag terug wilt en zelfs samenwerkt met andere, ogenschijnlijke, nationaal socialistische partijen in de EU. Xenofobie is klote.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

*''Zwarte humor is een vorm van humor, gebaseerd op het leed van anderen met als doel te spotten en te amuseren. Hierbij is er een zekere overeenkomst met het (psychologisch) cynisme, waarbij een negatieve houding tegenover (een deel van) de maatschappij tot uiting komt. Vaak wordt deze, meestal overdreven, vorm van humor gebruikt om het leed te relativeren of een reactie bij de toeschouwer te ontlokken. Zwarte humor draait vaak rond taboe-onderwerpen die over het algemeen erg gevoelig liggen bij de meeste mensen, zoals dood, geweld, ziekte, moord, zelfmoord, natuurrampen, ongevallen, handicaps, drugs, mishandeling, hongersnood, armoede, kindermisbruik, verkrachting, racisme, discriminatie, genocide, de holocaust en de Tweede Wereldoorlog. In normale omstandigheden wordt humor rond deze deprimerende thema's afgekeurd of bijzonder smakeloos gevonden. Veel mensen die gebruikmaken van zwarte humor proberen hun publiek hiermee dan ook ongemakkelijk te maken of te choqueren. Op het juiste moment en in de juiste omstandigheden kan deze vorm van humor echter ook helpen om spanningen weg te nemen of het leed te relativeren. Doordat echter elk individu zijn eigen morele en ethische grenzen heeft is de reactie bij het publiek niet altijd in te schatten.''*

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dan ben jij niet op de hoogte van de sociale ontwikkelingen. Misschien komt dat ook doordat jij als mens niet goed kunt afstemmen op je omgeving. Hé kerel, je zou ook eens je bizarre claim kunnen onderbouwen in plaats van de bizar arrogante socialistische uitspraak te doen dat iedere niet-socialist automatisch een minderwaardig mens met een onderontwikkeld gevoel voor empathie is.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aan de ene kant lijkt mij het invoeren van een ''tweede scherm'' voor de debatten in de Tweede Kamer een goede zaak, vooral omdat zo het volk het beste mee kan beslissen en zijn eigen toekomst kan bepalen. Aan de andere kant; is dit volk wel competent genoeg om deze macht te mogen bezitten? Dat laatste kan je beantwoorden met nee.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...