Ga naar inhoud

De menselijkheid is ver te zoeken hier op PU.nl


All_is_connected

Aanbevolen berichten

  • Reacties 193
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Tja, ik heb het niet, jij duidelijk wel dus een expert zoals jij ben ik natuurlijk niet. Ik maak mij gewoon zorgen om jullie. Het leven is hard en kut enzo, wat natuurlijk helemaal niet aan jullie twee liggen, want jullie zijn perfect en worden niet begrepen door de mede mens. Wee is jullie, depressie, internet is ook al zo hard, :( #Nickelback, gratis aandacht :'''( <3

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

"Daarnaast is het de PU community; een community van een blad wat ik jaar en dag met smart heb zitten lezen." Daar ga je al de fout in. Het blad is iets heel anders dan de website. De meeste mensen, of in ieder geval veel mensen, waarmee je beef hebt lezen het blad niet eens. Persoonlijk lees ik het al 2/3 jaar niet meer vanwege de kwaliteit ervan. En ik vind het een beetje hypocriet van je dat je steeds zit te zeuren over hoe kinderachtig/puberend we hier zijn, terwijl je vanuit jezelf naar de website gaat van een blad die gericht is op pubertjes.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Och och och wat een klagen. Toch moet het je op zijn gevallen dat PU zich behoorlijk goed aansluit bij de huidige jeugd. Als je het onderwerp van je lijstje aanpast kan het net zo goed gaan over de jeugd van tegenwoordig: >[over de huidige jeugd] zal ik hier een lijstje geven wat wat het in ieder geval niet is: -(Kind)vriendelijk -Open -Respectvol -Aansluitbaar Mag ik weten welk topic je bedoelt met een naam van een gebruiker? Als een mod daar het zaakje heeft lopen stimuleren had hij daar vast een goede reden voor. En dan hier over de community: Dat ligt vooral aan de gebruikers, niet aan PU. Ik kan er weinig aan doen dat hier een zooi respectloze koters rondhangen. Iedereen die mij niet aanstaat een ban geven zal de boel ook niet doen opfleuren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...