Ga naar inhoud

De menselijkheid is ver te zoeken hier op PU.nl


All_is_connected

Aanbevolen berichten

  • Reacties 193
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

> Personen die allen aan zich zelf kunnen denken en totaal niet functioneren in groepsverband. > Is niet echt nadelig altijd. Ze zijn meestal wel goed in één ding, en kunnen zich daar goed op focussen. Gaat alleen wat minder als daar dingen bij komen. Dit geeft wel het niveau van de PU community aan.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

De meeste mensen hebben zo te zien totaal geen idee wat autisme inhoud. Sommige ''verschijnselen'' die hier worden genoemd zijn erg algemeen en is niet per se zo voor elke ''autist''. Mischien moeten we mensen niet voor autisten uitschelden maar met normale argumenten komen. Als je een autist bent, so what? Wat ga je er aan doen? Maakt het echt een groot verschil als iemand dom doet en daardoor mischien ''autistisch'' lijkt in de ogen van mensen die er geen verstand van hebben? Don't think so.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Blijkbaar heb jij werkelijk niks met je leven gedaan, als je hier een topic komt aanmaken om een community af te zeiken. Sorry hoor, maar meneer moet zichzelf niet als een of andere oppermacht zien, die hier de boel komt observeren en beoordelen. Naar mijn idee is de PUmmunity namelijk eentje om trots op te zijn. Daarom interesseert het me ook echt de ballen wat zo iemand als jij hier komt doen, als je actief deelneemt in de community weet je wel beter namelijk. Ik ben trouwens erg jaloers op je hele pleidooi, ik zou willen dat ik zo mooi kon schrijven! Serieus, get a life!
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Guy Het is evident dat jij als 17-jarige doorgaans veel te druk bent met van alles en nog wat, aangezien ik je hier vrij weinig tot niet heb gezien. Het is dan ook irrationeel om te gaan te gaan stellen dat ik exclusief in quotaties en GIFs praat, terwijl dit toch echt niet zo is. Maar dat zou jij kunnen weten als je wat vaker op het forum zat.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Ramon Ik zeg niet dat je exclusief met quotaties en gifs reageert, daarvoor zit ik ook inderdaad niet vaak genoeg op dit forum. Maar zoals je zegt heb ik ook andere dingen te doen in mijn leven dan alleen hier rondhangen. Om dan even deze discussie af te sluiten: wanneer ik op PU.nl kom, maak ik me niet druk om de community, omdat die naar mijn mening gewoon lekker uitgesproken en relaxed is. Je mag vinden wat je wil, maar naar mijn mening dring je jóuw mening teveel op aan anderen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...