Ga naar inhoud

De menselijkheid is ver te zoeken hier op PU.nl


All_is_connected

Aanbevolen berichten

  • 1 jaar later...
  • Reacties 193
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Jij bent zeker een Jehova-getuige? Of je bent al heeeeeel lang niet meer buiten geweest? Deze generatie heeft geen respect meer. Maar dat krijg je als ouders hun kinderen geen corrigerende tik meer mogen geven. Deze maatschappij gaat alleen maar achteruit en zal de komende jaren alleen maar erger worden. Maar als je het niet aankunt moet je gewoon wegblijven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterk punt all is connected. De community van pu, op een paar uitzonderingen na, bestaat uit allemaal guys die zichzelf teringgrappig vinden en dit erg graag laten zien. Jammer maar helaas. Een reactie/vraag achterlaten is dan ook meer een kans voor hun om te 'shinen' dan een kans voor jou om normaal antwoord te krijgen. Zie hieronder...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het hele verhaal begint met "Ik". Daarmee geef je aan dat je in het bezit bent van een onbeschaamde hoeveelheid narcistische zelfverheerlijking in combinatie met diepgrondige onzekerheid vanwege die lelijke pleures kop van je. Het klopt gewoon. Alles staat idd in verband met elkaar...All is connected.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heerlijk, BozeMeneers denkt in stereotypes. Heel vaak zie je dat bij egoïstische mensen; Als je, hoe beleefd ook, zegt dat je ergens aanstoot aan neemt, dan zal de ander nooit afvragen waarom je dat zegt. In plaats daarvan beschouwen ze je als politieagentje (die ze ook zouden afmaken als ze ermee weg kwamen) en reageren ze dus opzettelijk extra hard terug.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet je wat het is; we zijn gewoon een stelle gekken bij elkaar hier die je niet al te serieus moet nemen. Doe je dat wel, dan denk ik dat je niet helemaal op de juiste site zit. Denk je nou echt dat ik me in het echt net zou achterlijk gedraag als hier op PU.nl? En dat geld niet alleen voor mij maar voor 90% van de mensen/users hier. Neem alles wat hier gezegd wordt met een korreltje zout. En nogmaals, kan je dat niet? dan is het beter om hier niet meer te lezen en te typen. Wat ik me dan wel weer af vraag. Als je vind dat de menselijkheid hier ver is te zoeken, waarom blijf je dan wel terugkomen? Daar zou ik graag een antwoord op willen Connected.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...