Ga naar inhoud

HET NIEUWS DER WERELD


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

http://youtu.be/NO6nm07X8p4 http://www.nu.nl/binnenland/3240216/europees-parlement-buigt-zich-jeugdzorgzaak.html http://www.geenstijl.nl/archives/images/iljatelegraafpagina.pdf http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/dossier_jeugdzorg_bjz_vreest_v.html http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/10092748/Dutch-social-workers-catch-the-English-disease.html http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/10277638/Dutch-family-is-still-fighting-the-system.html
Link naar reactie
Delen op andere sites

Met mijn kennis van Russische oorlogstactiek lijkt mij het logischste dat Rusland de krim met een relatief kleine troepenmacht inneemt en met een grote troepenmacht met hun blitzkrieg variant doorstoten naar grote steden zoals charkov en natuurlijk de hoofdprijs Kiev. Modern imperialisme all over again.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Denk niet dat Rusland *heel* Oekraïne gaat overnemen, meer heet industriële gedeelte in het oosten. Modern Imperialisme was trouwens nog niet uitgestorven, hoor. Kijk maar naar de Amerikaanse Imperialisme dat overal in de wereld gebieden binnenvalt en basissen achterlaat.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

**22.18 'Veel ernstiger dan Georgië'** 'Rusland en het westen bevinden zichzelf op de rand van een confrontatie die veel ernstiger is dan in 2008 in Georgië, schrijft Dmitri Trenin, directeur van het Carnegie Moscow Center, op zijn website. 'De situatie is uiterst gespannen. Het Russische parlement heeft Poetin gevraagd om de ambassadeur in de Verenigde Staten terug te roepen in reactie op de recente uitlating van president Obama dat Rusland een "hoge prijs" zou betalen wanneer het zou ingrijpen in Oekraïne.' In 2008 gebruikte Rusland de bescherming van zijn burgers als rechtvaardiging voor de militaire interventie in Georgië. Nadat het Georgische leger begin augustus de onrustige regio Zuid-Ossetië was binnengetrokken, sloegen Russische troepen hard terug. Georgië en Rusland beschuldigen elkaar ervan dat ze de oorlog begonnen zijn.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waar lees jij dat ik de staat of het rechtssysteem vertrouw ? Juist helemaal niet. @raul http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/verzetten_tegen_jeugdzorg_arre.html http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/godverdomme_jeugdzorg_doe_eens.html http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/uit_de_mailbox_van_ilja.html Jawel. En nee geenstijl wordt niet door de overheid gesponsord, Powned wordt door de overheid gesponsord, maar die hebben geen relatie meer met elkaar sinds powned bij het publieke omroep is toegevoegd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>'Goh, Geenstijl zou eens toegeven dat er waarschijlijk meer aan de hand is dan "er klopt niets van. alles is gelogen, mama is lief". Alleen het verhaal van The Russian klopt volgens GS. Alle anderen liegen. Sure.' Treffende reactie onder één van je artikelen. Dit lijkt verdomd veel op hoe jij je hier profileert. Voorts ga ik die bullshit over jouw zaak niet lezen, daar ging het niet over en het interesseert me ook niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

**OEKRAÏNE** **23.43 Poetin: ''recht om eigen belangen te verdedigen''** Obama en Poetin belden met elkaar. Wat werd er gezegd? De Russische president Vladimir Poetin benadrukte dat Moskou het recht behoudt om op te komen voor de eigen belangen en die van Russische sprekers in het oosten van het land en op de Krim. Volgens Poetin zijn er wel degelijk reële bedreigingen voor de Russische burgers op Oekraïens grondgebied. Hij verwees hierbij naar de provocatieve en strafbare feiten van de ultra-nationalisten die volgens hem werden aangemoedigd door Kiev. **22.59 VS: Stuur waarnemers naar Oekraïne** De Verenigde Staten eisen dat er onmiddelijk internationale waarnemers van de VN naar Oekraïne gaan om te voorkomen dat de crisis daar escaleert. 'Russische acties in Oekraïne schenden de soevereiniteit van het land en bedreigen de internationale vrede en veiligheid', aldus de Amerikaanse VN-ambassadeur Samantha Power tijdens een spoedvergadering van de VN-Veiligheidsraad. Ook de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) moet volgens haar een missie sturen. **22.47 Poetin belt met Obama** De Russische president Poetin heeft met zijn Amerikaanse ambtgenoot Obama gebeld. Dit heeft het Russische persbureau Ria zaterdag gemeld. Poetin heeft tegen Obama gezegd dat Rusland zich het recht voorbehoudt zijn belangen en die van Russischtaligen te beschermen, als het tot geweld komt in Oost-Oekraïne of op de Krim. **22.33 Overleg Veiligheidsraad VN open voor publiek** Hoewel het overleg achter gesloten deuren begon, is het nu live te bekijken, zie hier onder. Overigens komt de NAVO zondag bijeen in buitengewone zitting om de 'ernstige situatie' in Oekraïne te bespreken. Dit liet NAVO-secretaris-generaal Anders Fogh Rasmussen zaterdag laten weten. Na de zitting van de Raad volgt overleg met de Oekraïense vertegenwoordiger in Brussel. Volgens een diplomatieke bron begint de zitting van de Raad om 13.00 uur en volgt het overleg met Kiev om 16.00 uur.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tot je groot ongenoegen is geenstijl verreweg niet het enige die over de gijzeling schreef. Daarnaast zou Europees parlement zelfs niet in de buurt van de zaak komen als wij geen harde bewijzen hadden van mensenrechtenschendingen door jeugdzorg en Nederlandse staat. En sinds wij die hebben is de zaak in Brussel ter sprake gekomen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>'Tot je groot ongenoegen' Leg me nu maar geen woorden in de mond knul. Als Jeugdzorg onrechtmatig gehandeld heeft, moet daar iets aan gedaan worden, absoluut. Maar hier ging het niet over en het boeit me ook niet. Ik lees overigens alleen dingen als 'zij verkondigen leugens' in de artikelen en op sites waar jouw tekstjes staan. En hou in godsnaam op 'sinds' te gebruiken in causaal verband.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hebt vast en zeker een stijve lul nu? Al die aandacht voor jou, voelt goed toch? Overigens verveelde ik mij zwaar de tering en een beetje schrijf werk vind ik op zijn tijd best wel leuk. Naast Rusland, Japan, op het internet linkjes dumpen en Poetin pijpen is dat een kleine hobby van mij. Trouwens ik ben niet de gene die constant kut linkjes dumpt, want als je dat een manier van discussie voeren vindt dan ben jij de gene die hulp nodig heeft, of is dat normaal in Rusland? Maar zoals altijd, in het wereldje van jouw ben jij natuurlijk de nieuwe messias. Enne ik ben trouwens niet pissig, want dat stukje typ werk had niets te maken met die discussies" van jouw. Ik probeer die dikke Russische plank voor jouw kop weg te krijgen na al die jaren moet toch wel inzien dat al doe van jou een beste verspilling van tijd is.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...