Ga naar inhoud

Samsung Galaxy S5 of iPhone 5s?


Aardappelschiller

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...
Android heeft ook updates, het ligt alleen aan de provider wanneer ze die uitbrengen omdat ze hun eigen update er bij willen doen. Daarom duurt het soms langer. Bij Apple is de update naar de volgende meestal een update die oudere telefoons sloom maakt waardoor je telefoon niets meer waard is. Daarom, Android.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Me s2 is toendetijd van android 2.3 naar 4.1 geupdate.. Dus dat gebeurd wel degelijk. Alleen verouderde toestellen niet meer. Net zoals dat bij Apple de 3g editie niks meer kon draaien. Bijv whatssap bleek ineens niet meer compatibel met iPhone 3g.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Maar zoals ik al zei, ik zou ook geen Samsung nemen. Achterlijk veel bloatware en wat een lelijk, goedkoop uitziend ding. >Maar zoals ik al zei, ik zou ook geen Samsung nemen. Achterlijk veel bloatware en wat een lelijk, goedkoop uitziend ding. >Maar zoals ik al zei, ik zou ook geen Samsung nemen. Achterlijk veel bloatware en wat een lelijk, goedkoop uitziend ding. >Maar zoals ik al zei, ik zou ook geen Samsung nemen. Achterlijk veel bloatware en wat een lelijk, goedkoop uitziend ding. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt. Apple is zwaar overrated prul. IOS is al lang achterhaalt qua functionaliteiten (blij doen om shit die met android 2.3 al kon). IOS is lelijk, en je kan er geen zak mee m.b.t customizen. Andee mal detail is dat Apple voor elk kanker apparaat het flikt om 100 euro meer te vragen voor een 32gb i.p.v. 16gb. 100(!) euro voor 16gb extra? Are you fucking mad? Maar dan heb je die kuthipsters, die slikken al het dode zaad dat Apple aan het spuiten is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...