Ga naar inhoud

CDAB 37 [XXXVII] Je zuster op een houtvlot


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Stemmen ook turken op wilders nu, De oostblokkers hebben hun banen ingepikt en wilders is de enige die zijn bek er overtrekt. Ik weet zeker dat dit de zelfde mensen zijn die 4 jaar geleden nog van de hoogste daken schreeuwde dat wilders een racist was. Gevalletje niet in mijn achtertuin.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Wilders had het over de probleem Marokkanen aldus Wilders zelf. ALLE NEGERS MOETEN GEËXECUTEERD WORDEN!!! Nee nee nee, ik ben niet racistisch bezig. Ik bedoel dat we de doodstraf opnieuw moeten invoeren en dat dan alle probleemnegers die over de scheef gaan geëxecuteerd worden. Maar goed, je zult vast zien dat zo'n D66 mod dadelijk deze post verwijderd. Het vrije woord is ook niet meer wat het geweest is.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik denk dat je er een stuk anders tegenaan kijkt als je daadwerkelijk in een buurt woont waar de mensen bang zijn om alleen over straat te lopen vanwege probleem Marokkanen. Fuck you, ik woon in een achterstandswijk vol Marokkanen. Mensen die te bang zijn om over straat te lopen zijn teringlosers. En zelfs als 99% van de Marokkanen overlast veroorzaken mag je nooit, maar dan ook nooit zeggen dat een bevolkingsgroep uit een wijk moet vertrekken.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan me in een stad als Den Haag goed voorstellen dat Wilders erg veel stemmen trekt. Er is daar erg veel overlast door Marokkanen (het grote deel is prima volk, maar er zitten nou eenmaal een hoop rotte appels tussen) en men wil dat daar iets aan gedaan wordt. Geert is iemand die daar zijn bek voor open durft te trekken en ook nog eens erg goed is in het geven van een speech.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Uit het verband getrokken en flink ook. Wilders zegt eigenlijk dat hij p probleem marrokanen wil aanpakken. Omdat deze toch een Nog een ander paspoort hebben kunnen ze net zo goed naar het andere land. Gewoon een simpele en effectieve manier om criminaliteit aan te pakken. Ik verdedig Wilders niet ik schep alleen begrip.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...