Ga naar inhoud

Het 'Waarom Voltaire Ramon is' topic


Black Velvet

Aanbevolen berichten

  • Reacties 327
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Oh ja, de rest over Poetin zijn leugens... Had Lubbers net zoveel macht als Poetin nu? Nee, natuurlijk niet pannenkoek. En in Nederland is het toegestaan om zolang minister-president te zijn, maar dan kan alleen maar als je steeds opnieuw wordt gekozen. Want wij leven in een democratie, in Rusland blijft Poetin hoe dan ook aan de macht, soms officieel, soms onofficieel. Een groot deel van de Russen is zo dom dat ze van hem houden, maar anders zou hij toch de verkiezingen omkopen met al die grote hoeveelheden geld dat hij niet heeft verdiend.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Poetin is net als Lubbers alle keren dat hij president is gekozen door een grote meerderheid, en dat heeft helemaal niets met verkiezingsfraude te maken maar met het feit dat hij de enige juiste kandidaat is. Tussen 2008 en 2012 was Poetin premier, die functie kreeg hij van de president Medvedev. Er is helemaal niets illegaals aan. Roosevelt was ook 4 keer herkozen ( toen dat nog mogelijk was in VS ). Als een leider het goed doet waarom moet hij verplicht het veld ruimen voor een ander ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook al meermaals genoemd, Medvedev was niets anders dan een marionet van Putin die officieus de touwtjes in handen hield. Na zijn premierschap zou Putin zich weer verkiesbaar mogen stellen, en wat een verrassing, Medvedev stelde de ambtstermijn zo bij dat het nog langer duurde.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, want dat is de wet. En doet Poetin zo goed werk dan? In jouw optiek waarschijnlijk wel, maar jij bent gehersenspoeld. Je bevestigd hier de vriendjespolitiek, Medvedev gaf die functie aan Poetin. Poetin blijft aan de macht, dan wel als officiële leider, dan wel meer op de achtergrond. Hij is gewoon een dictator!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...