Ga naar inhoud

Het grote Formule 1 topic


Westlander_0174

Aanbevolen berichten

  • 1 maand later...
Zoals sommige van jullie weten ben ik een tijd lang groot fan geweest van de formule 1, door idiote regels van de FIA ben ik iets minder enthousiast geworden maar nog steeds kijk ik elke race of in ieder geval zoveel mogelijk races. Bij "discussies" zag ik ook al "het grote voetbal topic" staan dus ik dacht waarom dan geen Formule 1 topic. Dus wil je wat kwijt over de Formule 1 dan ben je hier aan het juiste adres. En natuurlijk komen ook de racegames langs, want het is vrijwel zeker dat Codemasters ons weer gaat blij maken met een nieuwe formule 1 game die waarschijnlijk rond September weer in de winkels zal verschijnen
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begon pas rond 2002 met het intensief volgen van de formule 1 maar mijn ouders hadden het wel altijd opstaan dus heb wel het een en ander meegekregen natuurlijk. Persoonlijk is mijn favoriete coureur nog altijd Fernando Alonso en het is een feit dat dit op het moment van spreken gewoon de beste coureur van het veld is. Leuk dat Vettel 4x wereldkampioen is, maar hij wordt finaal weggereden door zijn nieuwe teamgenoot en ik vind het heerlijk om te zien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben het volledig met je eens. Ik speel eigenlijk meer de 80's en 90's races in F1 2013 simpelweg omdat ik als ik een positie ben verloren deze met pijn en moeite weer terug ken pakken terwijl het in de "hoofdgame"vrijwel onmogelijk is. en dit ken natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Codemasters heeft al aangekondigd dat ze de Next-Gen F1 game willen laten draaien op 60 FPS en dat ze 'm grafisch ook flink gaan verbeteren. Van mij mag die Safetycar wel vaker op de baan komen en mag de A.I ook weer verbeterd worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...