Ga naar inhoud

Het grote Formule 1 topic


Westlander_0174

Aanbevolen berichten

Ja maar ik ben nu bang dat Mercedes zo domineert. Ik gun het ze van harte maar zie liever die Ferrari vooraan haha, ben immers Alonso fan. En ookal zit mijn favoriete coureur bij Ferrari, mijn favoriete team is nog altijd Force India vanwege dat stukje nederland wat er nog in zit. Daarnaast hebben ze ook de mooiste auto's naar mijn mening
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...
  • 1 maand later...
  • 1 maand later...
Hey Avant, op welke Duitser kijk jij de races? Nu de BBC niet meer uitzendt ben ik gestopt met kijken omdat ik Olav Mol een incompetente rukker vind die met z'n ogen dicht een race probeert te commentariëren, dus ik zou het nog niet eens uithouden de samenvatting op Veronica te kijken. Sowieso baalde ik ervan niet meer te kijken, maar met Max op de plek waar hij hoort wil ik het eigenlijk wel weer wat gaan volgen :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb geen alles-in-1-pakket thuis. We hebben thuis alleen de standaard freeview zenders met een kastje met een ziggocard waardoor we toch via ziggo gratis formule 1 kunnen kijken. Overigens is een alles-in-1-pakket van ziggo + formule 1 belachelijk duur 78 euro p/m.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoor ik daar graties? Dat is nog eens een overweging en onderzoekje waard dan. Hoef ik ook m'n ouders er niet meer over lastig te vallen. Enige blijft dan inderdaad Olav Mol op de gratis ontvangst toe nemen. Eigenlijk zou je daar geld voor moeten krijgen. Wat een jankklapper die vent. Hij is een beetje de Maldonado onder de commentatoren: compleet talentloos, maakt er constant een potje van en eigenlijk kan je niet wachten tot ie opflikkert. Het enige verschil is dat van Maldonado in ieder geval duidelijk was hoe hij in F1 terecht is gekomen en dat je het eigenlijk jammer is dat hij pleite is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, lol, laat maar. Goedkoopste internet-only pakket waar je dus gratis kabeltv en Ziggo Sport bij krijgt kost €49,95 versus de €23 die ik nu betaal. Zal wel moeilijk veel sneller internet zijn, maar dat scheelt alleen tijd met downloads op de PS3/PS4/PS Vita, verder heb ik dat niet nodig. Dan ben ik alsnog moeilijk hard aan het betalen, alleen maar om F1 te kunnen kijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb met waterige ogen naar mijn TV zitten staren vanmiddag. Al van kinds af aan hoor ik verhalen over "die ene legendarische race van Jos Verstappen" waarin hij derde werd, de beste Nederlandse F1 prestatie ooit. Net als iedere Nederlandse F1 fan heb ik me er al jarenlang bij neergelegd dat Nederlanders er gewoon geen zak van kunnen, Christiaan Albers, Robert Doornbos, allemaal stumperds die in waardeloze auto's helemaal achteraan reden. Olav Mol is een waardeloze commentator die geen zak van de sport begrijpt, maar met zijn snikkende "dat ik dit nog mee mag maken" verwoorde hij het sentiment dat ook bij mij heerst prachtig. Fuck het EK, fuck de Olympische Spelen, dit is hét sportmoment van 2016, wat er voor de rest ook gebeurt.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...