Ga naar inhoud

Het grote Formule 1 topic


Westlander_0174

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
Mooie race. Ben nooit zo’n fan van dit circuit, maar met deze startopstelling was het een feestje. Bottas zakte keihard door het ijs (Gasly hield Bottas echt netjes achter ‘m) en Ferrari moet Sainz ook voor langere tijd vastleggen, doet het heel goed ?. Norris had gewoon pech (beetje jammer dat hij de schuld bij het team legde, hij maakt deze beslissing). En de winnaar is toch weer Verstappen, echt the lucky bastard van dit weekend hoor ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Ik hoorde op Sky sports dat Perez er de laatste paar races in was aan het slagen om zijn auto anders af te stellen dan de max verstappen-setup waar Gasly en Albon ook zo veel moeite mee hadden. Max (net als Schumacher trouwens) heeft extreem veel downforce op de voorwielen waardoor je bijna nooit onderstuur hebt, het probleem is dan dat je heel secuur moet zijn in het uitaccellereren omdat anders je auto spint. Perez zal nu een wat gebalanceerde set up hebben waarin hij meer vertrouwen heeft.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 1 maand later...

Ik vond de trackfoto's er ook heel goed uitzien. De nieuwe auto ziet er gaaf uit en de kleuren lijken ook wel iets beter ten opzichte van vorig jaar.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Het is een totaal nieuwe auto, dus de vraag gaat zijn welke coureur zich het makkelijkste aanpast aan de nieuwe auto. Lewis is ondertussen écht oud, en heeft niet meer het voordeel dat hij de auto door en door kent / dat de auto op zijn rijstijl is afgestemd. Ik acht de kans best groot dat Russell sneller zal zijn dan Lewis. De vraag is alleen hoe veel fouten hij gaat maken.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...