Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Spanje had altijd al wel goede voetballers, probleem was echter de onderlinge verdeeldheid tussen onder andere de Castillanen, Catalanen en Basken, maar ook Raúl en zijn adjudanten van Real. Pas toen Aragonés hem eruit gooide na de blamage tegen Noord-Ierland in 2007 begon het echt fantastisch te werken. Engeland heeft dat soort problemen niet nodig om er compleet niks van te bakken
Link naar reactie
Delen op andere sites

Los van het feit dat een wk met 7 tijdzones vreselijk kut is en de toeschouwersaantallen gelijk zullen zijn aan dat debacle in Sotsji is er nog steeds een "als". Met dank aan onze Arabische vrienden die wat minder goed zijn in omkopen dan Russen (duizend jaar ervaring met autocratie en vriendjespolitiek) loopt er ook een onderzoek naar omkoping rondom het WK in Rusland. De vraag is niet of de russen wat fifa bobo's omgekocht hebben, maar of de Fifa dit onder de tafel schuift.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Debacle in Sochi ???? Hoe is dat een debacle geweest ?? het waren feilloze olympische spelen ? En als je beter had opgelet, dan zou je gezien hebben dat het WK alleen in het westerse gedeelte van Rusland wordt gespeeld, dus geen sprake van 7 tijdzones. En ja ik weet dat jullie Hollanders gefrustreerd zijn dat het WK niet aan jullie is toegewezen, maar Rusland van omkoping beschuldigen terwijl daar geen enkele aanwijzing voor is ( in vergelijking met Qatar ) is gewoon dom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog altijd beter dan kinderen roven om zo tussen 30 en 80 duizend euro per jaar te vangen om zo een totaal parasitaire industrie in stand te houden. In Rusland is er nog zoiets als logisch nadenken en geweten nog gewoon aanwezig, daarom botst het zo met Europa dat voornamelijk uit loonslaven bestaat die niet voor zichzelf kunnen opkomen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Debacle in Sochi ???? Hoe is dat een debacle geweest ?? het waren feilloze olympische spelen ? http://nos.nl/os2014/artikel/608864-vrijwilligers-vullen-tribunes.html Wat een sportfeest man. >En ja ik weet dat jullie Hollanders gefrustreerd zijn dat het WK niet aan jullie is toegewezen, maar Rusland van omkoping beschuldigen terwijl daar geen enkele aanwijzing voor is ( in vergelijking met Qatar ) is gewoon dom. Ware het niet dat the sunday times uit hun stapel e-mails niet alleen Qatar beschuldigd van het kopen van het WK maar ook Rusland. De aantijging van Qatar doortrekken naar Rusland is gewoon logisch. >Nog altijd beter dan kinderen roven om zo tussen 30 en 80 duizend euro per jaar te vangen om zo een totaal parasitaire industrie in stand te houden. In Rusland is er nog zoiets als logisch nadenken en geweten nog gewoon aanwezig, daarom botst het zo met Europa dat voornamelijk uit loonslaven bestaat die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Soms vraag ik me oprecht af hoe het kan dat je ondanks je jarenlangen ervaring met de kunst van het discussieren op internet nog steeds met dit soort achterlijke jij ook argumenten komt. Dat hele gedoe met je broertje ofzo heeft geen reet te doen met het wk dus laat het er gewoon buiten.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Als Rusland nou even besluit om helemaal geen zaken meer te doen met Nederland en voortaan zuivel, etc. uit andere landen te importeren ( Duitsland, Frankrijk ), moet je is opletten in wat voor diepe recessie NL zal vallen. Nee. Export van zuivel naar Rusland heeft een waarde van 150 miljoen per jaar. (bron: http://www.nzo.nl/images/pdf/NZO_Rapport_Lang_Houdbaar.pdf). Dat is 0,02% van ons BBP. Het enige waardoor Rusland enige macht heeft binnen Europa is omdat we afhankelijk zijn van jullie gas. De rest van de Russische economie is een farce.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ja en ?? Dat is in vele evenementen zo, er kunnen geen 10 duizenden aanhangers van ieder land naar een evenement afreizen. Behalve dan bij de olympische spelen in Londen waar het onmogelijk was om de retedure kaartjes te bemachtigen? Of het WK in duitsland? Of eigenlijk ieder ander groot sporttoernooi in een land zonder oliedollars? >De Sunday times, een hele zure Engelse krant. Britten kunnen ook zeer slecht tegen hun verlies. Ah, het is weer de schuld van de negatieve westerse media. Zo kan ik het ook.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Nooit weer met die verdediging. Brazilie is als zuid amerikaans veel meer gebalanceerd >Zie Argentinië ook niet verder komen dan de kwartfinale. Aanval is grandioos maar de linies daarachter zijn weinig bijzonder. Brazilië, Duitsland en Spanje zijn de enige landen die in bijna iedere linie een stel toppers hebben staan Iedereen zegt Brazilie dus ik zeg iets anders haha. Maar Argentinië een zwakke verdediging? Dat dacht ik zeker niet. Oké de keeper is misschien een klein probleempje maar met spelers als Garay, Campagnaro en Demichelis voor de centrale positie en zabaleta als back(Beste back van het seizoen in Engeland IMO) Dan heb je geen slechte achterhoede hoor. Dan kun je ook nog mascherano centraal zetten. Dan op het middenveld een speler als Di Maria die misschien wel de beste speler in Europa was dit seizoen. En voorin Messi en Aguero.en Higuain. Pittig team.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...