Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik zie iedereen maar wat schelden op de scheidsrechter, maar ik ben het met de scheidsrechter eens. Die penalty was best terecht. Zijn arm is nou eenmaal niet langs zijn lichaam, die steekt te ver uit. Dan wordt vaker wel, dan niet een penalty gegeven. Als de bal zo tegen een arm van een australiër was geschoten, in het andere strafschopgebied, had 99% geroepen dat het wel een terechte penalty zou zijn. Ik ben blij dat Nederland heeft gewonnen, maar kom op, wel een beetje objectief blijven. Gelijke monniken, gelijke kappen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Zijn arm is nou eenmaal niet langs zijn lichaam, die steekt te ver uit. Regel is niet "langs je lichaam" maar "onnatuurlijke positie". Zijn arm hing verticaal, gewoon een natuurlijke positie dus en geen penalty. Probleem van de scheids was wat mij betreft niet dit verhaal trouwens, foutje, kan gebeuren. Maar op het consequent fluiten voor ieder lullig duwtje staat wel een nekschot wat mij betreft.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with his hand or arm. The referee must take the following into consideration: • the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand) • the distance between the opponent and the ball (unexpected ball) • the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement • touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.) counts as an infringement • hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) counts as an infringement

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waardeloze wedstrijd. In plaats van vast te houden aan dat tegen Spanje zo succesvolle countersysteem hadden ze beter meteen Australië naar de keel moeten vliegen, vechters zijn het. Penalty vond ik beetje onterecht. En Spanje nach Hause... Ze hebben het tiki-taka zelf vermoord; het is bedoeld om zoveel mogelijk kansen te creëren, niet om de bal maar eindeloos rond te tikken en zo de aanval om zeep te helpen... Maar ik kan niet zeggen dat ik niet blij ben dat hun hegemonie voorbij is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...