Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

Kuipers naar huis want NL in de halve finale. Best logisch. Ware het niet dat er dus gewoon nog een Braziliaanse scheidsrechter meedoet :') Whoops! http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/columnists/2011/1/9/1294611982852/Sepp-Blatter-Fifa-corrupt-007.jpg Bron: http://resources.fifa.com/mm/document/tournament/competition/02/40/12/75/listrelease_07.07.14_neutral.pdf

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ja dat soort dingen worden je altijd aangerekend als je wint. De Costa Ricaanse keeper die ook gewoon "intimiderend" aan iedere speler persoonlijk de bal komt brengen (bewijs met ontzettende kutmuziek op de achtergrond https://www.youtube.com/watch?v=kdwk3eca03k), heeft niemand het over. Krul die wat Hans van Breukelen'tjes doet? Wereldnieuws. Het zijn gewoon allemaal excuusjes van verliezende teams, die door de media die nou eenmaal iedere dag WK nieuws moeten serveren gewillig worden overgenomen. Gelukkig zijn wij door, dan hoeven we tenminste niet te zeiken over die schwalbe van Diego Costa, de onterechte pingel tegen Australië. De waardeloze arbiter bij datzelfde duel. De coach van de Mexicanen die op het veld blijft staan terwijl de scheidsrechter hem van het veld heeft gestuurd. De coach van de Costa Ricanen die (lekker fair play) scheidsrechters probeert te beïnvloeden tijdens persconferenties. De Costa Ricanen die vervolgens ZELF schwalbes maken. De Costa Ricanen die aan de lopende band "geblesseerd" op de grond lagen, om vervolgens miraculeus weer beter te worden nadat de bal over de zijlijn werd gespeeld. Als er één team eerlijk speelt zijn wij het wel. We hebben ons de minste tijd onnodig aangesteld van alle grote landen op dit toernooi, vragen niet om kaarten, hebben tot nu toe pas één schwalbe gemaakt, ver buiten de 16, en ondanks het feit dat de "blessures" van de Costa Ricanen keer op keer toneel bleken te zijn, bleven we de bal over de zijlijn spelen als zo'n jankerd weer op de grond lag. Ik ben trots op Oranje.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies dit. Maar met de kanttekening dat het gezeik over Krul en de twee niet gegeven penalties niet uit Costa Rica komt maar uit België. Viel me trouwens juist op hoe vaak Robben in de groepsfase juist z'n uiterste best deed om te blijven staan bij een overtreding. Nog geen Braziliaanse praktijken gezien bij Oranje.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...