Ga naar inhoud

Het rijden in Watch dogs tutorial topic. (consoles)


JahArmy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 195
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Mercedes zal wel niet het achterste van hun tong laten zien waardoor iedereen hoop houdt, en dan blijken ze in de kwalificatiesessie van de eerste race (verassing!) weer oppermachtig te zijn met die vermoeiende Britse coureur van ze. Wat een verassing. Mercedes die op halve kracht rijdt en de hele tijd "Red Bull is de favoriet! Ongelooflijk hoe snel ze zijn!" roept. >Onee, de eerste 2 races BOT HAM VER. En dan is bottas alweer afgeschreven voor het hele seizoen 100% eens met deze voorspelling. Hopelijk dat de regelwijziging volgend jaar de boel voorin wat spannender maakt.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meh, ik weet het niet hoor. Aan de ene kant vind ik het ontzettend gaaf dat Le Mans weer terug gaat naar de hypercar-tijd die ik zelf gemist heb (met McLaren F1's, CLK-GTR's, 911 GT1's etc.) en lijkt het me ontzettend gaaf om dat soort apparaten op de openbare weg te zien (ik ben vaak in Londen waar je echt iedere hypercar die je maar kunt bedenken tegen komt), maar aan de andere kant heb ik nog nooit echt geboeid naar Le Mans kunnen kijken. Het idee is wel gaaf maar uiteindelijk gebeurt er urenlang helemaal geen reet.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwacht daar heel weinig van. De FIA heeft hun trucje van vorig jaar (gewoon Mercedes kopiëren) dit jaar expliciet verboden. Je mag nu geen gebruik meer maken van tekeningen etc. die je door een ander team zijn doorgestuurd. Die force india werd vorig seizoen al met de race langzamer en ik zie ze dit jaar het tij niet keren.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...