Ga naar inhoud

Boeing 777 Malaysia Airlines Neergestort


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 765
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

> The crash site of Malaysia Airlines Flight 17, which went down yesterday afternoon after being shot with a missile, is now being looted. This is not only causing issues for the investigation, but also for the families of the victims on board, who will now not be able to recover the lost property of the 298 dead passengers and crew. After the crash, investigators were unable to get to the site quickly and rope it off to preserve evidence. This allowed armed separatists and locals to essentially raid the scene. Suitcases were removed from the wreckage and pillaged. The coldhearted looters stole a variety of personal possessions, but left behind some apparent undesirables: a Minnie Mouse lunchbox, a Winnie the Pooh stuffed animal, family photographs, and intact passports.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is fucking 33 graden, en wat doen mensen hier, die gaan met die Rus in discussie. Je kan geen discussie van hem winnen, want hij blijft toch altijd achter zijn standpunt staan, hoe walgelijk slecht zijn argumenten ook zijn, als hij die al heeft. Respecteer zijn mening gewoon, en ga naar buiten ofzo.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

De opstand in het Oosten begon geweldloos. Als het westen Kiev geen groen licht had gegeven voor het uitmoorden van tegenstanders van het pro westerse regering was er zoiets nooit gebeurd, en was de regio ook vrij veilig geweest. Maar nee, oorlog tegen het oosten werd goedgekeurd, en ondertussen werd Rusland van zo'n beetje alles beschuldigt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

TheRussian ik snap niet dat jij rusland nogsteeds probeert goed te praten. 1: De russische regering heeft de fucking wiki pagina aangepast van deze ramp. Over is te vinden dat pro-russische activisten het vliegtuig hebben neergeschoten, maar Rusland laat het volk denken dat Oekraine de oorzaak is. 2: Rusland heeft de gebruikte wapens geleverd aan de extremisten, maar doet alsof er niks aan de hand is. 3: Rusland heeft met de harde hand een stuk land veroverd. Dat is niet meer van deze tijd als je het mij vraagt. 4: Homo's doodknuppelen toejuigen? Je kan me niet wijs maken dat dat normaal en humanitair is. 5: Elke poging tot protest tegen de russische regering afstraffen met gevangenisstraffen of erger, maar de protesten in oekraine toejuigen en aanwakkeren? Sorry, maar dit lijkt me nou niet bepaald een regering om blij mee te zijn. Ik weet dat de Nederlandse/westerse regering ook niet altijd even netjes is, maar met hun fouten kan ik nog leven. De russen zouden nu alle hulporganisaties moeten steunen in het terugvinden van de slachtoffers. Wat ze nu doen is de pro-russen helpen met het wegsmokkelen van de gebruikte wapens.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Enige wapens die Rusland eventueel leverde waren draagbare wapens en dus niet raket installaties. Westen heeft op wikipedia zonder enige bewijzen de pro Russische strijders van aanval beschuldigt, dus zeer goed dat Rusland dat heeft aangepast. Doodknuppelen van homo's toejuichen ??? Waar heb je het over ? In Rusland kan zeker weten geprotesteerd worden. Maar alleen als het protest onderbouwd is, en dus niet loze kreten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>In Rusland kan zeker weten geprotesteerd worden. Maar alleen als het protest onderbouwd is, en dus niet loze kreten. Als dat systeem.hier ook zou worden ingevoerd, had jij al een aantal jaar in de bak gezeten. Over de wapens: er zijn fucking camera beelden van russische troepen die tanks aan de pro-russen leveren. Dat over het homoknuppelen: je gaat me toch niet vertellen dat je daar niks van weet he?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...