Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hey krachtpatsers! Het is lang geleden dat ik van me heb laten horen maar er is inmiddels vooruitgang geboekt! Ik zit inmiddels bij een sportschool en daar ben ik 3x per week te vinden. Ik merk dat ik veel meer resultaat boek nu maar nu rest de focus op een ander punt: Voeding. Wat kan ik het beste eten voor spiergroei? ik neem 1x in de week zo'n whey shake. Ik hoorde ergens dat cashewnoten goed zijn. Iemand nog tips?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wel of geen preworkout??? Ik zelf neem altijd een preworkout voordat ik naar de sportschool ga. Persoonlijk vind ik het fijn om een goede spierpomp te krijgen en veel energie te hebben. Een goede focus brengt mij naar een goede workout. Naast mijn preworkout neem ik ook vaak Agmatine dat zorgt er ook voor dat de pomp beter word. Ik wil altijd knallen zo'n anderhalf a 2 uur per keer. Wat zijn jullie eigen ervaringen met preworkouts?
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 keer per week een shake?....meen je dat echt?! Ik zou er minstens 2 per dag nemen en een flinke bak kwark voor het slapen gaan. Kook wat eieren of pak een paar keer per week een blikje tonijn. Ik eet vaak op brood kip of kalkoenfilet 100 gram is ook al rond de 23 gram eiwitten. Om je eiwitten dagelijks voldoende binnen te krijgen moet 2 gram per kilo lichaamsgewicht binnen krijgen als je serieus spiermassa op wil bouwen. Er komt meer bij kijken dan alleen eiwitten een gezonde voeding voldoende drinken, bij voorbaat weinig te geen frisdranken Suikers zijn dikmakers. Transvetten moet je ook zoveel mogelijk vermijden. Neem ook voldoende je rust maar probeer ook zeker je persoonlijke records te verbreken, probeer steeds zwaarder te gaan met gewichten. Het zijn allemaal tips je moet natuurlijk zelf weten wat je er mee doet. Vragen stellen mag natuurlijk altijd mocht je ze hebben.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Pre workout nemen was voor mij één van de grootste blunders die ik heb gemaakt. Ik was altijd al erg gemotiveerd om te trainen toen pre workout erbij kwam ging ik helemaal als een dolle hond te keer. Maar na +/- 6 weken gebruikt te hebben ga ik met moeite naar de gym zonder pre workout. Ik wil er helemaal mee kappen en gewoon weer uit zelf motivatie trainen. Ik gebruikte deticated unstoppable, de stertkste in Nederland als ik de site moet geloven. Daarvoor gebruikte ik een maand lang syntech pre workout, fruit punch wat verdomd lekker smaakte.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...