Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Deze week weer nieuwe shakes bestellen, ben gekapt met mijn vorige omdat ik er acne van kreeg uiteindelijk is het volgens mij niet eens van de shakes aangezien ik nu 5 weken gestopt ben en het nog steeds heb... iemand enige tips/aanradingen voor shakes? ik zat te denken aan die whey perfection van B&F?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is idd wel iets waar ik naar opzoek ben! en ja ik bedoelde ook niet lteerlijk 100% haha, nog aanrading qua smaak? En enig idee of mijn acne er echt door kon komen? ik had toen van de tuinen zon pot gehaald voor beginners met koolhydraten etc erbij en kreeg toen 1 week na het eerste gebruik er last van maar ben 5 weken gestopt en heb t nog steeds?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Naja maatschappelijk bepaald ideaal beeld ben ik het niet helemaal met je eens, het is meer een algemene mening die bij vele hetzelfde is. Volgens dat zelfde beeld moet ik op vrouwen met anorexia achtige lichamen mooi vinden. Jij weet wat mijn smaak is qua vrouwen, dan heb jij meer een maatschappelijk ideaal beeld van wat is mooi is bij vrouwen. Maar gespierde lichamen verschillen ook de een wil een anabool de ander wil iemand die atletisch gebouwd is. Ik ken geen enkele vrouw die zegt geef mij maar een gespierde breinaald. http://www.marwankillufitness.com/wp-content/uploads/2014/07/skinny-guy-768x1024.jpg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja maar hoe komt het dan dat die mening bij velen hetzelfde is? ;-) Niet dat je ooit kunt achterhalen in hoeverre iemands mening gevormd is door zijn omgeving, maar het lijkt me toch wel logisch dat dit een erg grote invloed heeft. Er is bijvoorbeeld veel aanleiding toe om te geloven dat holbewoners vadsige wijven vroeger het toppunt van sexy vonden. Was dat ook een mening die "toevallig" bij velen hetzelfde was? En waarom is dat dan veranderd? Juist. En over dat ideaalbeeld van vrouwen met anorexia; naast dat dit onwijs aan het veranderen is, is het volgens mij ook altijd louter een ideaalbeeld geweest bepaald voor vrouwen, door vrouwen. Weinig mannen die dit mooi vinden of vonden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>En over dat ideaalbeeld van vrouwen met anorexia; naast dat dit onwijs aan het veranderen is, is het volgens mij ook altijd louter een ideaalbeeld geweest bepaald voor vrouwen, door vrouwen. Weinig mannen die dit mooi vinden of vonden. Waaarrrr. Trouwens, om even de invloed van de maatschappij wat betreft schoonheidsstandaarden duidelijk te maken: http://www.businessinsider.com/women-force-feeding-in-mauritania-2013-5?op=1&IR=T

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...