Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb laatst een aantal van mijn favoriete broeken naar de achterkant van de kast moeten verbannen (weggooien doen vrouwen niet), omdat ik er niet meer inpaste. Ik was een tijdje best confused, want ik dacht dat ik ontzettend veel was aangekomen. Het is ook een beetje raar als opeens vier van je meest gedragen broeken opeens niet meer passen. MAAAAR nu blijkt gewoon dat ik erg vaak benen heb zitten trainen en dat ik daarom niet meer mijn broeken in kom :')

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn broeken zijn ook een stuk wijder geworden ik ben sinds februari 10 kilo afgevallen. Ik sport nog wel 3 A 4 keer per week, maar krijg dagelijks veel meer lichaamsbeweging nu met mijn werk. Eigenlijk moet ik meer gaan eten verbrand nu veel meer. Zolang mijn kracht maar niet afneemt in de sportschool dan hoor je mij niet klagen. Doornroosje als je benen en kont veel train dan kunnen je broeken wijder of juist strakker gaan zitten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

B&f is wel aan het rommelen geweest met de eiwitwaardes maar ik geloof dat ze het nu wel weer op het goede pad zitten. Hoezo zou kwark beter zijn als Casein eiwitten??? Die zijn speciaal gemaakt om.te nemen voor het slapen en hebben en langzame afgifte van eiwitten een periode van 7 uur. Niks mis mee lijkt mij....
Link naar reactie
Delen op andere sites

Met mijn eiwitten zit het verder wel goed het meeste haal ik ook uit mijn voeding. Het is niet dat ik een pas begin met fitness en alles wat daarbij komt kijken ik fitness al minstens 11 jaar, ook wel met periodes dat het soms op een lager pitje stond. Ik ben nu minstens 2 jaar weer serieus bezig. Ik heb niet veel met andere sporten... Fitness vind ik wel erg leuk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vanmorgen ook weer lekker krachttraing gedaan, vaak ga ik wel door mijn grenzen... Maar dat is soms wel nodig wel je verder te groeien. Bij mijn armen heb ik al wat littekens (groei scheuren). Kent iemand hier vasogrow van Dedicated-nutrition? Ik vind het een fijn supplement ik ben er nu weer een paar dagen mee aan het sporten het geeft vooral een goede spierpomp.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...