Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Voedingswaarde van haring In de periode eind mei tot juli wordt de Hollandse Nieuwe gevangen. De term Hollandse Nieuwe mag alleen gebruikt worden als de vis onder andere gezouten en gerijpt is en minimaal 16% vet bevat. Haring is dus een vette vis. En dat is gezond! Deze vette vis is rijk aan omega 3-vetzuren, vitamine A, B12 en D. De vetzuren zijn goed voor je hart- en bloedvaten. Het wordt aangeraden om in ieder geval twee keer in de week vis te eten, waarvan minimaal één keer vette vis. Door het eten van twee haringen per week krijg je voldoende omega 3 binnen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hollandse nieuwe, maatjesharing (Jumbo) Productnaam Hollandse nieuwe, maatjesharing (Jumbo) Eenheid 100 gr. Kcal 194 kcal kJoule 810 kjoule Eiwit 18,5 gr. • Koolhydraten 0,5 gr. • Vet 13,3 gr. • Voedingsvezel 1,6 gr. • Natrium - mg. Productgroep Vlees(waren), vis, kip en ei  (Even gekopieerd haha)
Link naar reactie
Delen op andere sites

De huid scheurt omdat je spier/vet sneller groeit dan dat je huid kan oprekken. Vrouwen krijgen het in de puberteit vaak rond hun borsten en soms hun heupen. Zwangere vrouwen krijgen het regelmatig bij hun buik. Er is weinig aan te doen als je ze eenmaal hebt, helaas. Ik heb het zelf ook, denk dat het idd vooral door mijn geslacht (en de puberteit dus) komt en niet door het trainen/dikker worden :p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gameguy ik hoop echt voor je dat je blij bent met het behaalde resultaat. Als ik het zo lees " ik woog al niet extreem veel " dan had je naar mijn mening beter spieropbouwende supplementen kunnen nemen. Meer massa voor de zomer is ook niet verkeerd lijkt mij. Maar ieder zijn ding natuurlijk, ik weet niet hoe jouw ideale lichaam eruit ziet. Met hard je best doen in de sportschool goed op je voeding letten ( gezond proberen te leven) maar ook je rust te pakken wat je wilt ook geen blessures lijkt mij kun je veel bereiken ook al kan het jaren duren. Je moet het natuurlijk wel met plezier blijven doen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zei expres het woord "extreem" veel want mijn vet perecentage was zodanig wel wat te hoog. dus ik moest wel degelijk een beetje cutten. Gewicht ben ik 3 kg kwijt geraakt. maar dat boeit me niet echt, ik kijk meer naar hoe het er gewoon uitziet + vet percentage. ik ga nu denk ik een tijdje op onderhoud eten en dan na de zomer flink hard bulken
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...