Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb nu vakantie en ga dus vaker dan normaal naar de gym. Ik boek (uiteraard) meer progressie en ik ben heeeel blij dat ik extra motivatie heb om te gaan. Maaaar.. zodra het nieuwe schooljaar weer begint zal ik het weer drukker gaan krijgen en zal ik minder sporten. Tenminste, ik ben bang dat dit gaat gebeuren. What do?

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gameguy ik heb zelf altijd een reserve bottle in mijn sporttas. Meestal drink ik tijdens het sporten uit een shakebeker met altijd mijn aminopoedertje gemengd met water. Best klote als je niks bij je hebt... Ik had waarschijnlijk zelf tussendoor even uit de kraan gedronken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Obsidianskull om meer spiergroei te krijgen moet ik je toch ECHT een abonnement aanraden voor bij een sportschool ...Tenzij je thuis een beetje oefeningen wilt doen.bijvoorbeeld opdrukken, buikspieroefeningen of losse halters kopen. Het is als je wat af wilt vallen aan te raden om geen frisdranken te drinken, transvetten en ga eens een keertje buiten hardlopen ofzo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doornroosje het liefst zou ik ook iedere dag naar de sportschool willen gaan, nu je extra tijd hebt zou ik er even gebruik van maken. Ik heb dit jaar mijn vakantiedagen nog niet vast staan. Als je weer naar school gaat is het dan niet mogelijk om thuis wat krachttraing te doen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb letterlijk een zichtbaar bredere linkerarm... Fuck serveerster zijn xD Ik til soms dus 4 uur zo'n 2 tot 5 kilo op mijn arm. Het is niet persé zwaar maar het is wel lang en nonstop draag je dat bord met je mee (niet altijd evenveel borden erop natuurlijk)... Nu maar eens mijn rechterarm gaan trainen - gek genoeg hebben mijn mannelijke collega's totaal geen last van dit probleem :p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...