Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

2 dagen flink spierpijn gehad van squatten voor bovenbenen en bilspieren ik wil het wat verder op gaan bouwen ik deed het niet vaak vanwegen mijn rugklachten in het verleden. Ik heb een goede trainingsriem gekregen en durf nu ook weer wat meer risico te nemen. Ik ben begonnen met 95 kilo. Vanavond thuis wat opdrukken en halters doen. Maandag weer knallen in de sportschool.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb even wat wushu filmpjes opgezocht en het zag er heel ziek uit! Ik heb van m'n 8e tot m'n 13e gejudood en geworsteld (in zo'n strak hempje enzo :$) en ik ben om dezelfde reden met die sporten gestopt. Heb er nu ook achteraf een beetje spijt van. De conditietrainingen die ik nu volg zijn heel chill btw. De trainer schreeuwt lekker hard tegen de groep wat ze moeten doen en je wilt natuurlijk de groep kunnen bijhouden waardoor je vaak wat extra in zet.

:classic_cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet iedereen is hier een bodybuilder lazygamer hahaha. Ik zou er best voor willen gaan maar je moet dan wel heel erg met jezelf bezig zijn ,iedere dag in de sportschool zijn of meedere keren constant met je voeding bezig zijn en gedurende dag ook je slaap kunne pakken na het sporten. Ik heb ook een baan en vriendin bodybuilding is een erg egoïstische sport. .. Niet iedereen is van nature en goede renner of zwemmer maar dat hoeft ook niet. Ieder zijn ding mensen met obesitas hebben er ook meer moeite mee. Zo als jij het zegt vind ik het wel erg overdreven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...