Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dat is juist één van de meest commerciële kanalen op Youtube, vooral als het gaat om misleidende titels en thumbnails. En ja, hij kraamt enorm veel onzin uit. Kijk naar kanalen als POG, StrengthCamp, Maxx Chewning of Christian Guzman. Fuck, je kan zelfs naar de enorm gehate ''VeganGains'' kijken (maar dan wel voor puur entertainment, niet voor echte tips). Als je meer van het powerliften bent, dan kun je nog naar SuperTraining kijken. Succes met het bekijken, je zult veel leren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ging voor de zomervakantie maandenlang elke dag sporten. Heerlijke tijd en het heeft me enorm geholpen. Nu probeer ik het weer een beetje op te pakken. Waarschijnlijk ga ik me ook meer richten op powerliften. Sterker worden vind ik namelijk vele malen fijner dan het proberen om je lichaam te vormen tot een klassiek Grieks standbeeld.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Waar ik last van heb (eigenlijk al een hele tijd) is van puistjes/acne. Er zijn hier verschillende oorzaken voor dat weet ik (krachttraining, voeding etc) vooral zuivel producen maar zo extreem veel zuivel gebruik ik niet lijkt me. 500-1000ml melk per dag voor mijn shakes en 250-500gram kwark per dag. op de dag dat ik 1000ml melk pak pak ik maar 250 gram kwark en vice versa
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha GameGuy. K neem aan dat je koeienmelk drinkt? K zal je de details besparen, maar koeienmelk is niet echt goed afbreekbaar voor het menselijk lichaam. Ik drink al een tijd geitenmelk en gebruik andere zuivelproducten van geitenmelk. K heb nu nergens meer last van. Mischien iets om te proberen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik proef eigenlijk geen verschil. Mischien is koemelk wat zoeter. Uit onderzoek is gebleken dat geitenmelk een stuk beter is dan koemelk, ook qua voedingswaarde. Minder lactose en melksuiker, wat reacties als acne teweeg kan brengen. Bij mij heeft t erg gebaat, mischien voor jou ook. K zou zeggen Google t even want er is heel veel info over te vinden. Het enige waar je rekening mee moet houden is, als je koemelk producten vervangt met geitenmelk producten in je dieet, je vitamine b12 tekort kan krijgen. Dat kan je compenseren met bv vis eten, maar ik bestel (bij Vitals in amsterdam, die verkopen hoogwaardige voedingsupplementen) altijd een potje b12. Mocht je t proberen, laat ons dan weten hoe je ervaring is geweest. Ben k erg benieuwd naar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...