Ga naar inhoud

Het overgewaardeerde topic.


Simon Zegt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 380
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Doe me een lol en probeer het nou eens te begrijpen. Ik vind de Mona Lisa geen reet aan, maar wat kan mijn persoonlijke gevoel nu zeggen over de objectieve waarde van die prent? Hetzelfde met The Last of Us. Ik zie dat die game prachtig is en vette gameplay biedt en God weet wat meer, maar mij boeit het niet. Maakt dat de game 'overgewaardeerd'? Neen, omdat ik de kwaliteit ervan zie en erken. Ik vind het gewoon niet zo leuk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Aangezien het een playstation exclusive is heb ik die games nooit kunnen spelen. Maar om het op te sommen waarom ik het nooit zal spelen: -onsympathieke hoofdpersoon. -verkrachting van mythologie. -cartoony combat animaties. Reden genoeg voor mij om het overgewaardeerd te vinden. En ja, ik heb wel gameplay beelden gezien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Cartoony als in de animaties zijn niet bepaald menselijk en erg over the top. Er is gewoonweg geen enkele reden voor mij om die game te willen spelen. Net zoals er ook geen enkele reden voor mij is om naar een Miley Cyrus optreden te gaan, daarvan weet ik ook al van tevoren dat het niets voor mij is. Ik heb al genoeg punten genoemd waarom het niets voor mij is. Het kan best dat jij games op een andere manier beoordeelt, maar voor mij zijn deze redenen bij elkaar een dealbreaker. Ik neem aan dat jij ook genoeg spellen niet zal spelen omdat je van tevoren al weet dat het jouw smaak niet is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...