Ga naar inhoud

Het overgewaardeerde topic.


Simon Zegt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 380
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Nee, de gameplay was erg goed en ik heb me er zeker mee vermaakt. Maar de "open" wereld was niet echt open. Echt groot was het niet en vaak was het gangetje gangetje en vervolgens een open vlakte. Bovendien was er niks vets te vinden en had ik nooit het gevoel van beloning voor wat ik aan het doen was. Oftewel het voelde alsof ik alles voor niks deed en dus was de lol er gauw van af. De multiplayer bleef wel leuk trouwens, maar dat kun je wel aan bungie overlaten. Ook zeiden ze bij het laten zien van een demo, op de e3 geloof ik, dat je kon lopen naar de bergen in de verte, maar dat kan totaal niet. Je kan totaal niet overal heenlopen waar je ziet dat heen kan en je komt constant invisible walls tegen. Als ik zie dat ik ergens heen kan dan moet dat ook kunnen in zo'n ambitieus project.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Windows OS. In het begin is het allemaal snel en leuk, maar na een jaar begint het vaak zo traag te worden, vast te lopen, verschijnen er spontaan "errors" en begint het een eigen leven te leiden. (althans wat ik vroeger met Windows XP en Windows 7 heb meegemaakt) Veel te ingewikkeld en omslachtig in elkaar met te veel opties die je vaak toch niet gebruikt voor thuis gebruik. Doe mij maar OSX wat duidelijker en minder ingewikkeld is, snel blijft en het doet wat IK wil zonder enige vertragingen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan noem je Ridiculousness? Dyrdek is echt een sneu figuur als presentator; die neger zit er alleen bij omdat ie zwart is en dan heb je nog Chanel West Coast, die letterlijk alleen bekend is omdat ze Dyrdek kent. Filmpjes van tien seconden worden tot vervelens toe herhaalt met de humorloze grappen van Dyrdek erbij... Waardeloos
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...