Ga naar inhoud

CDAB 53 [LIII] Als Mohammed niet naar de berg komt, dan haalt Abraham de mosterd zelf wel.


VictorDu

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,5k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Persoonlijk vind ik het vrij bizar dat dit soort ontgroeningen bestaan. Erg normaal is het naar mijn idee allemaal niet, laat staan gezond (zowel fysiek als mentaal) Een vriend van mij moest naar een verplichte 'zingavond' of iets dergelijks. Lange tafels met teilen en emmers eronder, je moet al zingend blijven zuipen tot je kotst, en als je dat gedaan hebt gewoon verder zuipen, en dat doen ze tot vroeg in de ochtend.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik vind het grappig dat er eigenlijk gezegd wordt dat vrouwen redden van de dood/badguy ook slecht is want dan lijken vrouwen weer hopeloos en zwak. Maar tegelijk dat is het afslachten van vrouwen ook weer slecht. Beetje een dubbelop. Dat is niet zozeer dubbelop/tegenstrijdig als wel een vals dilemma dat je hier creëert. >En er wordt dus ook nooit gezegd dat mannen vaak als onmogelijk gespierd of knap worden uitgebeeld en ook steeds weer de wereld/persoon moeten redden. Volgens mij wordt dat weleens gezegd, maar allicht niet door haar. Ik denk dat het punt daarvan ook wel een beetje is dat mannelijke karakters in games vaak een actieve (en dus in principe belangrijkere/interessantere) rol aannemen, en vrouwen een passieve (i.e. Princess Peach als het archetype dame in nood). Wat denk ik niet zo vergezocht is. Wat ik wel dubieus vind is dat ze de hele tijd het idee propageert dat *alleen* vrouwelijke npc's bestaan als inwisselbare poppetjes die je zonder al te veel problemen kan molesteren, terwijl dit eigenlijk de standaard is voor elke npc die niet belangrijk is voor een quest. Grappig ook dat ze Fallout gebruikt als voorbeeld voor zowel prostitutie van vrouwen, als het probleemloos kunnen slachten van vrouwelijke npc's, terwijl dat spel juist een vrij evenredige genderrolverdeling heeft (ongeveer evenveel mannen als vrouwen in belangrijke posities zoals legerofficier, dokter of gewoon questgevers/companions die je echt niet zonder penalty kunt poppen).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn ex was ook lid van zo'n vereniging in Utrecht, zoals haar zusters voor haar. Nu ging haar oudste zus trouwen en natuurlijk waren de clubleden ook uitgenodigd, geen probleem. Maar waarom gingen die meteen vooraan in de kerk zitten? Hoezo mogen die lui als eerste aan het buffet, nog voor de familie? Ook zongen ze hun clublied voor 't paar, wat ik ook raar vond, maar m'n vriendin beet me gepikeerd toe dat het 'een eer' is als 'de banierzang' voor je wordt gezongen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...