Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...
>Het is alleen een onlogisch kutsysteem voor mensen die niet bekend zijn met het Amerikaans ratingssysteem en/of daar ook niets van willen weten. O.a. de Chicago Sun Times en de New York Post gebruiken dit systeem al jaren, maar ja, als je Raul heet en je zoveel aantrekt van iets onbelangrijks als een ratingssysteem, dan ben ik best bereid daar na verloop van tijd naar te luisteren en aan jouw wensen te voldoen, mocht dat je autistische trekjes doen sussen. Wat is dit nu weer voor debiel?
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
RumsfeldLazarusRockenstein m.b.t. Fallout 4 framerate issues: Tja je kan beter gewoon zeggen ja de frames zijn instabiel en fucking jammer dan noob. Er staat nergens op die plastic pijpboy dat de frames ultiem zijn en je hebt gewoon waar voor je zure geld. Dus ga toch lekker gamen man inplaats van een potje zeiken tegen naughty dog.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Lagerkip, de nieuwe PU troll blijkbaar, laat zijn mening over Zelda zien en vergelijkt het met FIFA en CoD. Wat een oelewapper: >Ze zeggen dat Fifa ieder jaar hetzelde is, Nintendo bregt gewoon hetzelde Zelda spel op 3 generaties consoles uit. Ik denk Niet dat Call of Dutty 3 op de PS5 uitkomt. Er zijn een stel loslopende Nintendo fanboys hier op de wereld. Respect aan de toegewijde Zelda fans. Mijn complete Zelda the Twilight Prinses colectie. Die mensen hebben ook de orginele Zelda op GBA E-reader kaarten. Alle twee de delen van de CD-I collectie. Alle Zelda gerelateerde Amiibi. Dat allemaal word gedaan in de officiele Nintendo groene Link mailot. Geen Zelda fan heeft Zelda WiiU nodig, je plugt gewoon ganon in met die circel aan het eind en de pols band ben je zo Sky Ward. Waarschijnlijk ooit eens in HD of 3d. Maar sowieso met Motion Plus, Now You Are Playing With Power Super Power. Sega Does What Nintendon't. Ja faillit gaan.Waarom? http://www.pu.nl/artikelen/nachtwacht/the-legend-of-zelda-twilight-princess-4-maart-naar-wii-u/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...