Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

> en super mario 64? ook een vreselijk slechte game die ze beter niet opniwu hadden kunnen uitbrengenop de ds > en super mario 64 is een bagger game ik heb het neit heel lang gespeeld maar de keren dta ik dood ging wwas 9 op de 10 eker door falende controlls en dta is dezelfde reden dta ik ocerina of time zo haat > in ocerina of time in die deku tree dungeon moets ik een groot gedeelt evan die dugeon wel een keer of 4 overdoen omdta ik door die kutcontrols in het centrum naar beneden alzerde waardoor ik weer naar boven moest klimmen. http://www.pu.nl/artikelen/feature/de-beste-handheld-ports/#c2941609 Nieuwe motivaties om Wowgek7 op de brandstapel te gooien.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Je hoeft geen kernfysicus te zijn om te weten of iets wel of niet populair is en dan vervolgens te roepen dat het kut is in plaats van geweldig. Je pretendeert dat Wowgek7 immens slimmer is dat hij zich voordoet hier, en dat hij zich zo voordoet om ons eens lekker te trollen. Ervaring leert echter dat hij gewoon intellectueel benadeeld is, dat is ook op de PU streams en de telefoongesprekken tijden de sinterklaas of kerst of Halo-stream duidelijk gebleken.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
> Nou ... welke niet? Het is gewoon een kwestie van etiketten op wijnflessen. Je kunt erop schrijven wat je wilt maar het is nog steeds dezelfde kutwijn. Overigens kun je het woord "Nederland" vervangen door welk land of verbond dan ook want opportunisme stopt niet aan de grens. Het kekke dertien-in-een-dozijn politiek-cynisme dat eigenlijk verraad dat je er geen fluit van af weet maar toch een mening wilt hebben want anders draai je natuurlijk niet meer mee. Zeg dan gewoon niets, want met deze instelling doe je niemand goeds aan.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...