Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

  • 1 maand later...
  • 2 weken later...
Domeniek is erweer met alweer een nieuwe account. Hij claimt (als 1 vd meest hardcore fanboys hier) een series X te hebben gekocht en meteen weer te hebben verkocht. Toen ik zei dat niemand dat gelooft kwam het volgende antwoord: "DavidHasselhoff Is de moderator nog wakker? Je ziet dat rebenga weer niet normaal kan reageren. afgunst druipt er weer af. geloofd weer niet dat ik mijn series x verkocht hebt. man man man.Wie ben jij man? hoef me totaal niet te bewijzen, weet zelf wel beter. E-Rebenga noob!"
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
>Mr. Doom, als mijn buurvrouw spullen of eten weggeeft, dan kan het zijn dat ik het accepteer. Zelf steel ik niets uit winkels. @jeff, jij bent er zeker zo eentje die op FB roeptoetert dat complotten echt zijn. En het gemak van een torrent is minder dan betaalde dienst? Ik download, knal het op een hdd en zie het met alle gemak op tv. Waar ik dat schijfje ook aansluit. Zo moeilijk is dat niet. Leroy in het amazon prime artikel. Maar hij steelt natuurlijk niks, hij kijkt en download alleen series en films zonder ervoor te betalen.....
Link naar reactie
Delen op andere sites

Jouw begrip van ‘bewijs’ is erg abstract. Waarom zou het mij iets doen wat een random op een site vindt van wat ik doe op internet? Al helemaal als deze random HellraiderMike is, een user die op de site door 99% wordt gezien als een sukkeltje? Je voelt je wel erg belangrijk. Dat is vreemd, apart en aandoenlijk tegelijk.

Things change, that's just the way it is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Trouwens, onderwerp veranderen? Ik heb net inhoudelijk op je vraag gereageerd, daar ga jij niet op in. In plaats daarvan verander jij van onderwerp. Doe je nou alsof je zo lomp bent? Dacht toch wel dat je iets snuggerder was dan de gemiddelde pu.nl gebruiker… Nja, ‘t zal wel.

Things change, that's just the way it is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...