Ga naar inhoud

Maizena Firstlook 2014


AlCheMist

Aanbevolen berichten

Pu.nl leden, ik weet niet precies wat firstlook is en het interesseert me ook niet. Wat mij des al niet te min wel interesseert is wie hier soms, of misschien zelfs geregeld, gebruik maakt van maiszetmeel (ook bekend onder de handelsnaam Maizena), waarmee van origine waterige voedselproducten (bijvoorbeeld sauzen) kunnen worden gebonden tot een dikkere massa. Zelf gebruik ik het eigenlijk niet. Dat is niet alleen beter voor mijn beurs, maar voorkomt ook nog gastronomische ontwikkeling! Win-win situatie! Als er meer mensen zijn die dit niet kapot zijn van maiszetmeel en misschien suggesties hebben voor een beter bindmiddel dan hoor ik dat graag in de comments!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...