Ga naar inhoud

Onlangs gekocht topic


Humanoid-2

Aanbevolen berichten

haha zou ook echt knap zijn als allebei mijn kids ook daadwerkelijk gamen/ spellen als DOOM spelen. Dat was gewoon grappig bedoeld joh. Min ene kind is iets ouder dan 2 jaar en kan verdomd goed gamen op telefoons, echt bizar de jeugd tegenwoordig. Ook geweldig om te zien dat hij op de PS3 andere mensen online kapot trapt door maar gewoon iets te doen, maar echt complexe spellen zijn nog te moeilijk voor hem. Die andere is nog geen 4 maanden oud, dus het enige wat die kan is kwijlen op een controller. Het meeste speeldgoed is van papa zelf, maar soms laat ik hem wel met wat dingen spelen, zoals batman poppetjes ofzo, tot ik zie dat hij het gaat slopen, dan gaat het naar zolder.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
>Min ene kind is iets ouder dan 2 jaar en kan verdomd goed gamen op telefoons, echt bizar de jeugd tegenwoordig. Ook geweldig om te zien dat hij op de PS3 andere mensen online kapot trapt door maar gewoon iets te doen, maar echt complexe spellen zijn nog te moeilijk voor hem. Oké. :')
Link naar reactie
Delen op andere sites

ik ben geen koper, ben nogal impulsief. ik wil veel, maar weet dat het snel weer over is. wil nu bijvoorbeeld een 3ds, maar weet niet of een new 3ds xl echt nodig is in de toekomst? Laatste dat ik kocht wat een hoge prijs had was een Ps4. spellen koop ik er niet echt voor. Pes en gta vermaken mij wel. als ik dan veel verlies speel ik weleens potje FIFA ( spel is namelijk te makkelijk online )
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...