Ga naar inhoud

Onlangs gekocht topic


Humanoid-2

Aanbevolen berichten

KKKKKK ZOOI! Blijkbaar toch een tas laten staan bij een kleeedje vol met Marvel/Ghostbusters poppetjes, Thundercats geseald in doos en een Supervision met spellejtes. De beste shit gewoon kwijt!!! En ik den kdat ik ook weet waar, komt door zo'n kut wijf die moeilijk zat te doen over een prijs en tasje voor me vinden dat ik het vergat. AAAAAAHHHH FML!
Link naar reactie
Delen op andere sites

- GBA SP (Cobalt versie met frontlight) best wel beschadigd en geen lader (had er zelf al een) Games zonder boekjes+cases - Mario Kart Super Circuit - Mario Party Advance - F-Zero Legend - Paar andere GBA spellen de niet noemenswaardig zijn - Metroid Prime Hunter (DS) (^Dit was allemaal samen 1 euro..) Games met doosje en handleiding: - PokéPark Wii (had die nog niet en was goedkoop) - Donkey Kong Country Returns 3D (3DS) Aardig wat Pokemon kaarten en doosjes en ook nog wat Yu-Gi-Oh kaarten en doosje. Denk dat ik uiteindelijk nog not geen 20 euro heb uitgegeven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het net opgeruimd en in de kast in de woonkamer kunnen zeker nog wel 4 CD hoesjes in ofzo :P Op zolder wordt het nu ook echt wel erg krap en kan al bijna de deur niet meer open doen, maar als ik het goed orden kan ik daar nog wel een jaartje mee vooruit. Daarna weet ik echt niet meer waar ik het moet laten. Iemand goedkope ideeen? En nee, niet op jullie zolder :P
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...