Ga naar inhoud

Onlangs gekocht topic


Humanoid-2

Aanbevolen berichten

Vakantiegeld aan wat games uitgegeven dus zal ook even mijn lijstje posten: - WoW: Legion expansie - Overwatch (aww yeah) - Rayman Legends (pure fun met vriendin samen tot 4/5 uur snachts op de bank challenges doen) Verder nog games uit mn backlog aan de collectie toegevoegd: - MGS:V - The Witcher 3 - Resident Evil: Revelations 2 (al op de 360 gespeeld, nu is de One aan de beurt). En nu mag het van mij met bakken naar beneden komen, ik heb de komende tijd wel weer wat te doen .-=^,^=-.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Neuh viel wel mee, 50 cent net als de meeste comics. Was bij elkaar zo'n 70 euro kwijt dus geen slechte deal. Alle comics zijn ook puntgaaf en in mapje opgeborgen. Ik heel mijn spullen echt overal en nergens vandaan. Ik werk, dus daarvan koop ik het, maar aan het eind van de maand is elke stuiver ook echt op.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 4 weken later...
Pokemon emerald, leafgreen, silver en red (zowaar allemaal met werkende batterij en legit :3 eentje met een stapel legendaries). Nog 5 advance games en 2 gameboy games, een limited edition tribal gameboy advance SP (wat een naam...) met alle accessoires (auto-oplader, gewone oplader, linkcable, een doosje voor een game en een audiojack zodat je koptelefoon erin kan). 40 euro voor betaald.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...