Ga naar inhoud

Waar heb jij een hekel aan?


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 814
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dat Jan door het bestuur van de PU klaarblijkelijk de mond gesnoerd wordt. Na 20 jaar die Jan voor de PU heeft gewerkt (die ik als trouw lid allemaal heb meegemaakt) heeft de community heeft recht op uitleg! Dit is ook tevens het laatste jaar dat ik lid van PU ben. Deze actie omtrent Jan is voor mij de druppel. Adieu PU! Dit is een helaas een zinkend schip.. Nu moeten jullie er nog achterkomen..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou zijn niet alle mensen even bekwaam of bekend met politiek, dat is prima. Ik heb echter een hekel aan mensen die met nog geen halve kennis als grootkenners over politiek-maatschappelijke zaken blaten; en wat ook zeer hekelend is, zijn mensen die weinig weet hebben van politiek, maar hun eigen onkunde lf onwetendheid niet kunnen accepteren en daarom bitter tegenover alles wat ook maar nauwelijks onder politiek-maatschappelijk valt en actief gaan zitten katten en zeiken over mensen die er wel terecht interesse in hebben of problemen proberen te benoemen en op te lossen.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

In zijn geval kom je uiteraard ook nooit ver als je niet buiten jouw kleine stadje durft te kijken of een hekel hebt aan de Britten met een ander accent dan hijzelf, of dat je maar in jouw online gamepjes blijft zitten en het nieuws niet leest en verder niet met anderen praat over nieuws of cultuur of politiek, enz. Het is ook best een domme, vervelende kerel. Maar even als voorbeeld, want ik ken of zie anderen die ook zo'n soortgelijke anti-intellectuele houding hebben tegenover cultuur en politiek en maatschappij en bewust of onbewust redelijke discussies en interacties waar zij niet in thuis zijn te saboteren.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...