Ga naar inhoud

Waar heb jij over gedroomd vannacht?


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dat ik in een soort ruïne van een middeleeuws kasteel had gevonden samen met een groep anderen, die opeens een heel serieus real life rollenspel gingen doen. Toen was ik opeens echt terug in de tijd en veranderde alles opeens in Assassin's Creed, en moest ik een belangrijk doelwit omleggen op een eiland verderop. Eenmaal daar moest ik me telkens verschuilen onder de felblauwe paraplus van mensen om niet gezien te worden. Tot ik merkte dat er een glitch was, waardoor de bewakers me niet konden spotten en ik rustig mijn doelwit koud maakte. O en daarna kwam weer een deel over een soort bizar pretpark, volgens mij wil mijn onderbewuste me iets vertellen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kreeg 2 nachten terug een bijzondere combinatie voorgeschoteld van stage en seks. Toen ik laat in de avond klaar was met stage op de basisschool, verliet ik het lokaal om naar de gang te gaan en, verrek! Staat daar een tweepersoonsbed waar de dyslexiecoördinator lag te wachten op mijn gezelschap. Toen ik verder keek, stond er een tv aan met Modern Warfare 3, Survival op de map Resistance. Voordat ik mijzelf kon verheerlijken met haar lichaamssappen, moest ik eerst wave 4 halen. Ik faalde en werd huilend wakker. Als compensatie was er vóór MW3 een tongzoensimulator inbegrepen. Ik kan haar nu niet meer normaal aankijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Ik had een hele stomme droom maar het leek echt. Ik heb onlangs een Galaxy Note 4 gekocht en in mijn droom werd ie gejat maar toen ik wakker werd dacht ik echt dat ie gejat was. Dus ik gelijk om me heen kijken op zoek naar de telefoon. Toen ik em vond onder mijn kussen kon ik weer rustig door slapen. Dat was mijn totaal on interessante droom van vannacht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 8 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...