Ga naar inhoud

Waar heb jij over gedroomd vannacht?


NoseJob

Aanbevolen berichten

Ik droomde voor het eerst in mijn leven dat ik een vrouw was, en ik logischerwijs was ik een ontzettende hoer. Ik liep te shoppen in een vaag winkeltje bij het strand, toen wilde ik een paar sokken kopen maar die vond ik te duur, dus praatte ik de winkeleigenaar het bed in om zo de sokken gratis mee te krijgen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 1 maand later...
Ik vond iemands telefoon op de grond en toen bracht ik hem naar een telefoonwinkel (ironisch) om te zeggen dat iemand voor hun deur een telefoon was verloren en toen zei die "hey da's mijn telefoon waar heb je die gevonden?" Dus ik zeg ja voor de deur "Hoe zag je dat" Ja weetikveel met mijn ogen ofzo, hij lag daar en ik was m,n veter ernaast aan het strikken ik heb wel een bril maar ben niet blind.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik droomde dat ik in een door Bart Peeters gepresenteerde show zat waarin twee teams in de leeftijdsgroep van 9 tot 12 het tegen elkaar op namen in een aantal spellen, wisselend afhankelijk van het thema van de aflevering (snoep, griezel, ridders, onderwater en jungle). Hoogtepunt in mijn droom en kenmerkend voor het programma, ongeacht het thema of het seizoen, was de derriedouche. In deze vragenronde kregen de kandidaten bij ieder fout antwoord dat ze gaven, een aanzienlijke hoeveelheid slijm over zich uitgestort. Het team dat het programma uiteindelijk won, kreeg in een finalespel de mogelijkheid om zo veel mogelijk prijzen in de wacht te slepen. Tegenwoordig is Bart Peeters één van de vier coaches van The Voice van Vlaanderen naast Natalia Druyts, Koen Wauters en Bent Van Looy.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Ik had een verjaardagsfeestje van iemand en moest op de een of andere manier terugrijden. Het huis was in aanbouw, dus toen ik terug naar de auto liep moest ik constant over grote gaten in de vloer manoeuvreren. Een keer viel ik er bijna in. Daarna moest ik met die auto terugrijden naar huis met een aantal anderen, inclusief 2 babypanda's die we hadden opgepikt bij een snackbar om de hoek. Alleen toen zei iemand dat er nog wel meer babypanda's bijkonden, dus reden we terug en stapte ik de snackbar in en zei tegen de overige panda's dat er nog wel meer meekonden in het busje. Maar onder die babypanda's was ook een klein jochie met een mes en een ontzettend creepy gezicht. Ik probeerde weg te rennen en de deur te blokkeren, maar kreeg hem niet dicht, dus toen stak dat kind me neer. Toen werd ik wakker, omstreeks 5. Nee, ik heb dit niet verzonnen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
>>Ik droomde dat ik in een door Bart Peeters gepresenteerde show zat waarin twee teams in de leeftijdsgroep van 9 tot 12 het tegen elkaar op namen in een aantal spellen, wisselend afhankelijk van het thema van de aflevering (snoep, griezel, ridders, onderwater en jungle). Bij welk thema zat jij dan?

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...