Ga naar inhoud

Waar heb jij over gedroomd vannacht?


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik droomde dat op een dag dit volk zal opstaan en de ware betekenis van zijn credo zal naleven: "Wij zijn van oordeel dat de volgende waarheden vanzelf spreken: dat alle mensen gelijk geschapen zijn". Ik droomde dat op een dag op de rode heuvels van Georgia de zonen van voormalige slaven en de zonen van voormalige slavenhouders in staat zullen zijn samen aan te schuiven aan een tafel van broederschap. Ik droomde dat op een dag zelfs de staat Mississippi, een staat, die smoort in de hitte van onrecht en smoort in de hitte van onderdrukking, veranderd zal worden in een oase van vrijheid en gerechtigheid. Ik droomde dat mijn vier kinderen op een dag zullen leven in een land waar zij niet beoordeeld zullen worden op hun huidskleur, maar naar de inhoud van hun karakter. Ik droomde vannacht.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vannacht droomde ik dat ik in Rotterdam was en daar waren allemaal ijsberen aan het rond lopen. For whatever reason lag mijn tas met "belangrijke" spullen erin bij hun in de buurt en de enige manier om mijn tas weer terug te krijgen was mijzelf te vermommen tot een ijsbeer. Dus was deed ik; ik trok een ijsberen pak aan. Eenmaal dicht in de buur van die beesten keken ze me raar aan. Ik maakte me heel groot en begon allerlei rare geluiden naar ze te maken. Uiteindelijk heb ik m'n tas te pakken gekregen en hoe de droom is afgelopen weet ik niet meer.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 6 maanden later...
Achteraf gezien stond het blikje bier misschien wel symbool voor leuke dingen doen, en de test voor het afronden van mijn scriptie/studie, blikje bier blijft buiten bereik zolang ik dat niet heb afgerond. En de reden dat de TU net een ziekenhuis was heeft misschien wel te maken met al mijn kwaaltjes en blessures van de laatste tijd. Leuk joh, dromen interpreteren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 jaren later...
  • 3 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...